9 hónappal... :-)))))) Amúgy komolyan, nem szentírás, hogy egyáltalán beindítja. Nagyon eltérőek a tapasztalatok is ezzel kapcsolatban, meg az is, hogy az orvosok mennyire támogatják.
2009. máj. 13. 10:19
2/10 anonim válasza:
szia én már kétszer szültem mindegyikkel 6 napot vittem rá de nekünk sajnos a szex nem segített.
a doki elválasztotta a magzatburkot a méhszájtól minda két alkalmommal így gyógyszeres indítás nem volt hanem ez után 24 órán belül beindulta a szülés és az első kiscsaj 8 a második pedig 4 óra alatt bújt ki az első fájástól számítva
3/10 anonim válasza:
???
Melyik szex? Amikor a baba fogant?
A terhesség alatti szextől nem indul be a szülés, akkor teljesen tilos lenne, mi pl. végig szeretkeztünk, de semmi köze nem volt a szülés beindulásához. Az akkor következik be, ha a baba és a szervezeted, hormongaid úgy döntenek, hogy itt az idő.
4/10 anonim válasza:
Nem, a kérdező arra gondolt, hogy amikor már majdnem itt az idő, a szextől beindulhat a szülés. Állítólag az ondóban van valami, amitől megindulHAT. Én csak vicceltem a 9 hónappal... :)
2009. máj. 13. 10:21
5/10 anonim válasza:
nekünk sem indult be, sajnos egyáltalán (még több adag oxitocin után sem, maradt a császár:(). Szerintem ebben a baba dönt egyedül.
2009. máj. 13. 10:22
6/10 anonim válasza:
Hát én 2hetet hordtam túl a kisfiamat hiába szeretkeztünk naponta többször is jó nagyokat semmi eredménye nem lett:-)))
2009. máj. 13. 10:25
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) A dokim ma mondta, hogy szeretkezzünk sokat, a 38. hétben vagyok, de hogy azért, hogy hátha beindul, és nem hordom túl, vagy mert későbbiekben segíti a tágulást, azt nem mondta.
2009. máj. 13. 10:33
8/10 anonim válasza:
Nekem azt tanácsolták, hogy szülés előtt 6 hétig és szülés után még 6 hétig tilos a szex...
Most akkor mi van???? Lehet?
Azt már én is hallottam, hogy beindíthatja a szülést, de még nincs tapasztalatom ebben.
28hetes km
2009. máj. 13. 11:12
9/10 anonim válasza:
Az, hogy a szülés előtt megtiltják-e a szexet, az attól függ, hogy van-e valami gond. Ha az orvos (nem az anyós, a szomszédnéni vagy barátnő) nem mondja, hogy tilos, vagy hogy kicsit óvatosabban, akkor nyugodtan lehet szeretkezni végig. (nekem mindegyik terhességem ilyen volt, nem lett se nekem, se a babáknak semmi baja, de nem is szültem tőle előbb.)
2009. máj. 13. 11:15
10/10 anonim válasza:
szexeltek terhesség alatt.
megszületik a gyerek, odamegy az apjához, a fejére ad egy pár kokit és azt mondja: Jó ez neked bameg????
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!