Szüléskor hogyan kell nyomni?
erősen nagyon erősen
és akkor nem fogsz vele foglalkozni, hogy jön-e más is
csatlakozom az előttem szólókhoz.érhet baleset,de nem fog érdekelni.
nekem nem adtak se beöntést,se kúpot,nem volt idő rá
Igen, nekem is így kellett nyomnom. Nagyon gyorsan zajlott minden, mire beértünk a kórházba, már 8 cm-re voltam kitágulva, így már nem volt idő beöntésre.
2 óra volt az egész, és közben ment kaki is, bár én nem hallottam és nem is láttam, és tök örültem, hogy ezt megúsztam, de utólag párom elmondta, hogy volt..., de egyikünket sem zavarta.:) Ott és akkor semmi más nem számított, mint az adott pillanat feladata, hogy feküdjek, hogy nyomjak, mikor leszek már túl...:)
Utána pedig...csak a boldogság-hegyek!!:)
Pontosan úgy kell nyomni, mintha nagywc-znél.
Kapsz beöntést előtte - általában adnak- amitől nem kell félni, egyáltalán nem egy kibírhatatlan dolog, nem is fáj, semmi extra. Jól kiürülnek a beleid, így elég kicsi az esélye hogy baleset ér szülés közben. De ha így is alakul, senki nem fog neked szemrehányást tenni, és senkti sem fog érdekelni! Téged a legkevésbé, hidd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!