Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 1 kismama megválaszthatja,...

1 kismama megválaszthatja, hogy hol szeretne szülni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha én veszprém megyei vagyok,szülhetek fehérváron?
2011. nov. 21. 17:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Előző igen,mindenki maga dönti el hol szeretne szülni.Én és barátnőm is Veszprém megyeik vagyunk,és meg barátnőm Budapesten vagy Veszprémben szerete szülni,de én mást akarnék.
2011. nov. 21. 18:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia én Pest megyéhez tartozok és Nógrád megyében szültem mindkét gyermekemet.
2011. nov. 24. 22:12
 14/19 anonim ***** válasza:
igen,én Szolnok megyéhez tartozom,és a lányom Budapesten született,és a mostani pocaklakó is ott fog.
2011. nov. 29. 18:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Így van, az mondta jól, aki azt mondta, hogy csak akkor nem választhatsz, hogy hol szülsz, ha a babádnak PICre van szüksége (Perinatális Intenzív Centrum = Koraszülött intenzív). Nekem 28 hetesen volt sürgősségi császárom, a Bajcsyból az I-es Nőire vittek, mert ott fogadtak. De akivel egy napon szültem, ő pl. egri, és tőle megkérdezték, hogy Pestre, vagy Debrecenbe (? ha jól emlékszem... ?) szeretne-e menni.

Ott pedig nem a saját orvosodnál szülsz, de hát sajnos ilyenkor nem is az a legfontosabb, hanem hogy életben maradjon a babád és ne sérüljön meg...

nekem anno egy kedves ismerősöm ajánlotta, hogy eleve járjak olyan kórházba terhesgondozásra, ahol van koraszülött intenzív, és annyira megbántam, hogy nem fogadtam meg a tanácsát és nem oda jártam eleve!

2011. nov. 29. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
van egy olyan erzesem, hogy Versenycsavokkal allunk szemben :)
2011. nov. 30. 17:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Barátnőm nem ott szeretne szülni,ahol lakik hanem közelben.
2011. dec. 23. 18:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Fehérvár mellett lakom.Két éve Pesten szültem, és most is ott fogok pár hét múlva.
2011. dec. 30. 22:23
 19/19 anonim ***** válasza:
"Barátnőm nem ott szeretne szülni,ahol lakik hanem közelben." - mihez közelben?
2011. dec. 30. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!