Nem tudom hogy szüntessem meg arra a napra?
Szia!
1, Nyugalom!Kapsz beöntést ami szépen kitisztít és nem lesz semmi gond! :D
2, Ha mégis sikerülne az ágyra csinálni, akkor sem kell pánikba esni, szépen kulturáltan, minden szégyenérzet keltés nélkül megoldják ezt 1 perc alatt a nővérkék!Ez náluk szinte mindennapos dolog!
3, Ráadásul a szülő nők többségének magától van szülés előtti hasmenése! Van akinél így kezdődik a dolog! Nekem mákom bolt, így úsztam meg a beöntést! (Valamiért attól féltem a legjobban!!)
Beönést szinte már sehol sem adnak, van ahol adnak kúpot ami segít, de valahol már semmit sem.
nekem egyébként ahogy beindult a szülés óriási csikarásom is lett, és szerintem minden kijött. de mikor elkezdödött a kinyomás éreztem 2x hogy egy picit bement. mivel egy eldobható alátét van alattad, a bába ezt rögtön cseréli ha becsúszik, a férjed észre sem veszi, ha csak nem premierplánban nézi. én ezzel nem foglalkoztam, mert mondta az egyik barátnöm hogy öt annyira idegesítette hogy nyomni sem mert nagyon.
Szia!
A beöntéstől pedig nem kell félni, én két fájás között kaptam, és nagyon jó volt, végre erőlködés nélkül wc-re menni, 9hónap után :-) Utána lezuhanyozhatsz ami még különösen jól is esik vajúdás közben magadra engedni a vizet, legalábbis nekem nagyon jó volt, addig sem gondoltam semmire csak lazítottam, már amennyire lehet ilyenkor lazítani :-)
Én ha újra szülnék/szülök, majd külön kérni fogom ha nem adnak maguktól...
Könnyű szülést, Boldog Babázást :-)
Szia
A beöntéssel tényleg ki jön minden.Nekem is szorulásom volt az utolsó időben.Egy élmény volt ettől a tehertől megszabadulni! :D
De nekem kitolás előtt hihetetlen pisilhetnékem volt, de lánykám pont úgy helyezkedett, hogy képtelen voltam pisilni.Így kitolás közben bepisiltem.Én észre se vettem, úgy mondta utána a szülésznő.Szégyeltem magam kicsit, látta is rajtam, de mondta, hogy semmi gond, ez normális.
Én lekakiltam az orvost...
Meg se rezzent, hanem elszaladt köpenyt cserélni. a nővérek meg tisztába tettek.
Ciki/nem ciki, abban a pillanatban egyáltalán nem fog érdekelni.
Szia!
1. nincs abban semmi ciki, ha egy kicsi kaki kijön nyomás közben
2. ez ott szinte minden napos dolog, abszolút senki sem fog belőle nagy ügyet csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!