Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Eltűnik valaha a hasamról a...

Eltűnik valaha a hasamról a kinyúlt bőr?

Figyelt kérdés
57 kg-al estem teherbe, nagyon vékony voltam. 4020al született a babánk, császárral. s óriási hasam volt, óriási méhhel:) 3 hónap telt el szülés óta és a hasamon a bőr még mindig egy kupacban van:) alatta ott az izom, mert ahogy befeszítem érzem, de a nadrágokból mégis kibuggyan a bőr. Ez eltűnhet valaha? Most újra elkezdtem hordani a haskötőt...
2011. nov. 18. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem az első baba után visszament a bőr, a második után már nem olyan szép sajnos.

Szintén nagyon vékony, nagyon nagy babákkal.

Ha van erőd,tornázz, hasazz.

2011. nov. 18. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a bőr van kinyúlva,akkor azzal semmit nem lehet házilag kezdeni,azon csak egy plasztikai sebész segíthet!! A kötény has sajnos ilyen!

Én nem voltam ultra vékony,mégis kötényhasam lett :-(

Nővérem esküszik rá,hogy valamennyit segít,ha bármilyen testápolóval rendszeresen kenjük... Hát,én nem tapasztaltam. A párom azt mondja,hogy hízzak bele... no komment!

Még csak 3 hónapja szültél,van még remény,hogy ha nem is teljesen,de valamennyit vissza megy a bőr. Ha 1 éves koráig nem megy összébb,akkor már nem is fog!

Jó babázást!! :-)

Üdv:2 hónapos,2 és 4 éves lányok anyukája

2011. nov. 18. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat Remélem, lesz javulás...
2011. nov. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!