Milyen papirnak hivják azt amit szülésre kitöltve magammal kell vinni zöld szine van?
Figyelt kérdés
Mert mondták hogy kérjek admininisztrácios papirt amit magammal kell vinni.Mit kell azon kitőlteni?Milyen kérdések vannak?2011. nov. 15. 20:42
3/6 anonim válasza:
Nem tudom mi a neve, de nálunk (Győr) a kórházban a szülészeti adminisztráción kellett kérni. Az anya, apa neve, családi állapot meg ilyenek voltak rajta, pontosan már nem emlékszem.
4/6 anonim válasza:
Bocs az offért, utolsó válaszolót kérdezném ha lehet, én is Győrben fogok szülni, nekem még a védőnőm nem mondott semmilyen papírt, ezt szülés előtt már el kell kérni és szülésnél vinni magammal?
5/6 anonim válasza:
Nálunk a házassági anyakönyvi kivonatot kellett vinni.(Kecskemét)
6/6 A kérdező kommentje:
Én is Győrben fogok szülni nov.17re vagyok kiirva.Házassági papir kell
2011. nov. 16. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!