Dr. Mika Péternél Győrben ki szült?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni milyen doki és mennyit kér szülésnél?Kedves barátságos?És hogyan szültetek nála császár vagy rendes szüléssel meséljétek el élményeteket.2011. nov. 14. 22:45
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mennyit kér, de voltam már nála a genetikai tanácsadáson, ez az ember egy félisten:))) nyugodt, kedves, mindent elmagyarázott, oda figyelt rám, és nagyon gondolkozom, hogy hamarosan meg fogom keresni és megfogadom, beszéltem egy kismamával aki az elsőt nála szülte, ő volt épp ügyeletes, azt mondta, hogy ettől jobb dokival még nem találkozott, lelkiismeretes volt, császár mellett döntöttek mert gondok voltak stb, és a másodikat is nála fogja szülni, csak olyan bamba voltam nem kérdeztem meg, hogy mennyit kér ha megfogadja valaki.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom mert magánrendelésre nem jártam de most lehet nála fgok szülni mert a dokim átadott neki mert elkellett utaznia,és most már ő fog vizsgálni.
2011. nov. 16. 15:35
3/3 anonim válasza:
Szia!!!
Én nála szültem,fogadott orvosom volt!!Karácsony mindennapján ott állt az ágyam mellett és megnézett minket!!!! Ő egy igazi orvos!!!!! Jelenlegi tarifái:7000,-a magánrendelése,8000,-a cytológia!! Most is hozzá járok,sőt ha valami gondom van,telefonon felhívom és segít!!!!!!
Nagyon ajánlom!!!!!!!!!Csilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!