Szülés után átlag hány kiló jön le a mamáról?
Ez szerintem nagyban függ attól, hogy ki mennyit hízott, esetleg csak vizesedésből vannak-e a pluszkilói stb...
Én a "nempocakos" eredeti súlyomhoz képest 11 kiló plusszal mentem szülni, és 3 kiló plusszal jöttem haza a kh-ból.
A sógornőm viszont valami 25 kiló plusszal ment szülni, és ennek több mint a fele volt rajta mikor hazajött.
szia.én összesen 3kg-mal könnyebben jöttem haza...
11hetes a kislányom, de még lement mostanára 12kg.. :)
16kg-ot híztam a terhesség alatt,amikor hazajöttünk a kórházból 4kg volt a plussz az eredeti súlyomhoz képest.A baba 3500gr 54cm lett.
Az unokatesóm 25kg-ot hízott és most két hónap után is még 16-ot cipel szegénykém. Mindenki más ezért másképp is alakul.
Szia!
Rólam 6 kg ment le. De jókat ettünk a szobatársammal:-)
Utána hamar lement a többi is. 4 nap alatt 4 kiló stb. Összesen 18 kg-ot szedtem fel, 3-4 hónap után már csak 1-2 kiló maradt.
Nekem a 12-ből 12 kg, 4 kilós kislány után.
A 4,5 kg-os fiamnál 18-ból 11.
23 kg-ot híztam és szülés után három órával 11 kg-mal voltam kevesebb. A babám négy kg volt, hogy a többi miből jött össze, azt nem tudom, mert (látszólag) egyáltalán nem vizesedtem, tehát valszeg nem az volt, meg nem is hiszem, hogy három óra alatt annyi ki tudott volna ürülni, a méhlepény sem ennyire sok, vért meg ha ennyit veszítettem volna, akkor a felénél elpatkolok. A magzatvíz is csak 1-2 liter (ha jól tudom). Összeadva sem jön ki, de mindegy. A többi magától ment le villámgyorsan, a fiam még csak öt hónapos, de már kevesebb vagyok, mint baba előtt voltam, pedig akkor is igencsak vékonykának számítottam. Ez már nem szép...
A sógornőm 10 kg-ot hízott, 3 kg volt a baba és szülés után négy nappal még 5 kg rajta volt, kb fél év alatt kopott még kettő, három megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!