Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után átlag hány kiló...

Szülés után átlag hány kiló jön le a mamáról?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 07:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 9 kilóval lettem könnyebb mikor hazajöttünk a kórházból. 4 kilós lett a gyerek.
2009. máj. 8. 07:34
 2/11 anonim ***** válasza:
A lepény súlya kb. 0,5 kiló, a magzatvíz átlagosan 1 liter és a méh súlya 1,5 kiló, tehát 3 kiló+ a baba súlya. Én szerencsére semmit sem híztam, a kislányom 3 kiló volt, így pont 6 kilóval könnyebben jöttem haza 4 nappal a szülés után.
2009. máj. 8. 07:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nagyban függ attól, hogy ki mennyit hízott, esetleg csak vizesedésből vannak-e a pluszkilói stb...

Én a "nempocakos" eredeti súlyomhoz képest 11 kiló plusszal mentem szülni, és 3 kiló plusszal jöttem haza a kh-ból.

A sógornőm viszont valami 25 kiló plusszal ment szülni, és ennek több mint a fele volt rajta mikor hazajött.

2009. máj. 8. 07:46
 4/11 anonim ***** válasza:

szia.én összesen 3kg-mal könnyebben jöttem haza...

11hetes a kislányom, de még lement mostanára 12kg.. :)

2009. máj. 8. 08:12
 5/11 anonim ***** válasza:

16kg-ot híztam a terhesség alatt,amikor hazajöttünk a kórházból 4kg volt a plussz az eredeti súlyomhoz képest.A baba 3500gr 54cm lett.

Az unokatesóm 25kg-ot hízott és most két hónap után is még 16-ot cipel szegénykém. Mindenki más ezért másképp is alakul.

2009. máj. 8. 08:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Rólam 6 kg ment le. De jókat ettünk a szobatársammal:-)

Utána hamar lement a többi is. 4 nap alatt 4 kiló stb. Összesen 18 kg-ot szedtem fel, 3-4 hónap után már csak 1-2 kiló maradt.

2009. máj. 8. 09:24
 7/11 anonim ***** válasza:
21 kg-mal voltam nehezebb a szülésnél, mint az elején. Amikor hazajöttem, 5-6 kg volt már csak rajtam. Nagy volt a baba is: 4220 g és sok víz is volt rajtam.
2009. máj. 8. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
23kg hiztam 12 minusszal jöttem haza, 1hét mulva minusz 7kilo, vagyis szülés után egy héttel minusz 19kg. négy kilo van é rajtam de ez valahogy nem akkar lemenni rolam :)
2009. máj. 8. 09:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 12-ből 12 kg, 4 kilós kislány után.

A 4,5 kg-os fiamnál 18-ból 11.

2009. máj. 8. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:

23 kg-ot híztam és szülés után három órával 11 kg-mal voltam kevesebb. A babám négy kg volt, hogy a többi miből jött össze, azt nem tudom, mert (látszólag) egyáltalán nem vizesedtem, tehát valszeg nem az volt, meg nem is hiszem, hogy három óra alatt annyi ki tudott volna ürülni, a méhlepény sem ennyire sok, vért meg ha ennyit veszítettem volna, akkor a felénél elpatkolok. A magzatvíz is csak 1-2 liter (ha jól tudom). Összeadva sem jön ki, de mindegy. A többi magától ment le villámgyorsan, a fiam még csak öt hónapos, de már kevesebb vagyok, mint baba előtt voltam, pedig akkor is igencsak vékonykának számítottam. Ez már nem szép...

A sógornőm 10 kg-ot hízott, 3 kg volt a baba és szülés után négy nappal még 5 kg rajta volt, kb fél év alatt kopott még kettő, három megmaradt.

2009. máj. 8. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!