Már soha nem fog visszamenni a hasa?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm 5 hónapja szült, de még mindig hatalmas a hasa, mint ha 8 hónapos terhes lenne. Keveset szoptat, mert nincs teje. Mikorra megy vissza a hasa? Vagy már így marad? Valami jó tipp, hogy visszamenjen?2011. nov. 8. 12:08
1/3 anonim válasza:
9 hónap alatt tágul ki, hosszú idő az is, amíg visszaáll. Tornával lehet rajta segíteni.
2/3 anonim válasza:
Az szűrődik le az írásodból,hogy a barátnődnek feleslege van-ezen tornával lehet segíteni!
Ha csak a megnyúlt bőre lenne,akkor ha nem megy vissza mire a kicsi 1 éves lesz,akkor az úgy marad,azon semmilyen torna nem segíthet,csak a plasztikai sebész.
Üdv:3gyermekes
3/3 anonim válasza:
Az első után k.b.3 hét alatt visszajött a régi formám. Mindent fel tudtam venni, amit terhesség előtt hordtam, a második után már több időbe tellett, de áprilisban szültem és nyáron már bátran hordtam szűk ruhákat! Az is mérvadó, hogy a terhesség alatt hány kg szed fel a kismama! Én az elsőnél 9 kg, a másodiknál 12-13 kg szedtem fel!
Ja! És hogy milyen eredetileg a testalkata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!