Igaz-e, hogy epidurál után jól elvagy és nincsenek őrült fájdalmak? Egyáltalán mit érez olyankor az ember?
Szia.
Nekem nagyon hosszú,e´s nehéz szülésem volt.38óra.Végén már nem bírtam tovább,és túl fáradt is voltam,(borzasztó fájásaim volta´k,és a végén szünet nélkül)ezért kaptam,pedig nem akartam.Kikell töltened egy adatlapot,alái´rni,majd jönnek beadni.Mikor beszúrják a tüt,enyhe szu´rás,e´s érzed ahogy a meleg végig megy a hátadon.majd kezdesz ellazulni,e´s nyugodni.Kezd zsibbadni a lábad,e´s fura érze´s a gyomorban.(nekem)Utánna nem érzed a tested deréktól lefelé.Elmúlt minden fájás,elálmosodtam,még besze´lni is alig tudtam.A`ldom az Istent,hogy megkaptam,mert a dokira,és a szülésznöre hallgattam végre.(A férjem már régóta mondta,csak féltem töle.)2 o´ra múlva kinyílt teljesen a méhsza´j,csak várni kellett me´g,hogy múljon a hatása.Eltelt 5óra,átraktak a szülöa´gyra,e´s mikor éreztem,hogy most jön tolófájás,(fájdalom nélkül)akkor nyomtam,és gyorsan meglett a lányom.Aztán lassan elkezdtem érezni a lábaimat,és ennyi.
Ne félj töle,ha nem lessz más megoldás,akkor ke´rjed.
az elözö válaszolónak.
Te milyen epidurált kaptál,ha járkálni tudtál vele??
Én 6 óráig a lábaimat sem éreztem.engem úgy kellett emelni,mikor átkerültem a szülöa´gyra.
Èn a 2.válaszoló vagyok.
Van sétálós EDA és van a sima fekvős. Sajnos utóbbi van a legtöbb kórházban, legalábbis nálunk csak az volt.
A 3. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!