Hol lehet szulesrol vagy valami felkeszito videot talalni a neten?
Szia!
Én péntekre vagyok kiírva, és egy hete ezt a cikket olvasgatom minden nap :-) Igaz ez csak egy a sok közül, de remélem hasznodra válik! :-)
Ezen a honlapon még nagyon sok hasznos dolgot olvasgathatsz!
Üdv.! Egy kismama
Az előző vagyok. Bocsi, most fogom fel, hogy videót keresel! Nézd meg ezt a kisvideót, s alatta még többet is találsz
Szerintem ne keress videót!
Én tegnap véletlenül találtam rá egyet, de azóta parázok. Komolyan mondom, elrettentő volt. Főleg a császározás. Amúgy az Anyák Lapjában mindig reklámoznak valami új sorozatot: Szülés, Szoptatás, ?
Na ennek a bemutató DVD-jét láttam.
Én inkább az ösztöneimre és a természetre bízom magam.
De ez szubjektív vélemény volt
Szió! A tegnapi vagyok :-)
Örülök, hogy hasznodra vált! Nekem is. Mivel ez nem elrettentő videó, hanem ösztönző :-) Persze az utánam szólónak is igaza van, olyan szörnyű videókat én sem néztem!!!
Most megyünk a kórházba, csak előtte még azt akarom írni, hogy a félelem természetes érzés, minden kismama átéli. Csak rajtad múlik, hogy mennyire tudsz felülkerekedni rajta. Én is féltem, pedig mi a második babukánkat várjuk. De próbálom a gondolataimmal pozitívan befolyásolni azt, hogy minél könnyebben átéljük az egészet. Aztán remélem sikerül! S remélem Neked is könnyű szülésed lesz! Minden jót kívánok, és a hátralévő időben kellemes babavárást!!!
Üdv.!
Szia!Egyetértek az előző válaszolóval!
Azzal semmi gond ha utána olvasol a "dolgoknak",de határozottan azt tanácsolnám,hogy hagyd a videókat,kisfilmeket.Csak magadat kínoznád vele.Miért akarnád más "szenvedését" nézni?Holnap lesz 3 hete,hogy szültem(első baba)de eszembe nem jutott,hogy más szüléséből
én tanulhatnék bármit is.A légzésre megpróbáltam nagyon odafigyelni,a többiben meg segíteni fognak ,ne félj!
Arra gondoltam(remélem nem tiltanak ki gyűlöletkeltésért)
hogy ki mindenki hoz világra gyermeket,gyermekeket!!
Bízz magadban,hihetetlen élmény lesz a maga fájdalmával és gyönyörűségével!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!