Milyen pontosan egy beöntés? Hol (a kórház melyik helységében) és hogyan zajlik? Valaki írja le részletesen lécci.
Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 20:16
1/3 anonim válasza:
Szia! A beöntés úgy zajlik, hogy egy vékony csövet felvezetnek a végbél nyílásba és ezen keresztül vizet engednek be pár percig. Én a SOTE I. Női Klinikán szültem, ott a szülészeten a vizsgálóban kaptam meg a beöntést és ott volt wc, így rögtön el is tudtam intézni az "ürítést". Egyébként nem volt vészes, csak egy kicsit kellemetlen érzés. Remélem tudtam segíteni:)
2/3 anonim válasza:
Szia.Ezt korháza válogatja.Én nem beöntést hanem kupot kaptam,mikor 3 p fájásokkal bementem a szülészetre felvették az adataim,megvizsgált a doki,majd egy külön helységbe leborotvált a szülésznő,már amit még lekelett,és aztán adott egy kupot.Azt mondta hogy tartsam bent fél óráig,addig rákötöttek egy nst gépre,hogy megnézzék a fájásokat,és a baba mozgását,szivét.fél óra múlva már nagyon kellett mennem,de minden szülőszoba melett volt egy saját wc,zuhanyzó,azt csak én használtam amig ott voltam.aztán meg már szültünk is.Ha lehet menj be szülőszobalátogatásra,ott mindent megmutogatnak és semmi nem lesz ismeretlen,ujj neked.Sok sikert, és gyors szülést kívánok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Szombaton megyek szülőszoba látogatásra.
2009. máj. 5. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!