Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál ha rosszul adják...

Császárnál ha rosszul adják be az epidurális érzéstelenítőt és nem hat? Történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hogy aki hüvelyi szüléshez kap edát, annak rosszul adták be és így is fájt. Vagy rosszul időzítették. De mi van ha ez császár esetén történik?? Bele sem merek gondolni...
2011. okt. 29. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem az első nem hatott, a második is csak kicsit, ezért a vágást nemtom hányszor próbálták, mire nem éreztem végre. DE a műtétet már igen, ami kegyetlen volt, és állítólag a lábam is mozgott aminek nem szabadott volna. de túléltem és van egy csodálatos kislányom.
2011. nov. 5. 22:05
 12/13 anonim válasza:

Előfordul.Kolleganőm mesélte, mindkét császárját végig érezte, nem hittek neki.Mikor második fiam született,betoltak hozzánk egy programozott császáros anyukát,soha nem láttam ember arcán ilyen fájdalmat, kérdeztem, tudok segíteni, nővértől kérjek fájdalom csillapitot.Nőverpulton kiabálva zavartak el, tudják... sírtam.Kb 40 perc múlva jött nővér,hogy van, addigra elzsibbadt végre teljesen.Erre a nővér,mosolyogva, nah ugye, tudtam hogy be fog állni az az edda

...

2018. máj. 26. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Velem is megtörtént a második császárnál. Hiába mondtam, hogy fáj, azt hitték, hogy hisztizek és vágtak tovább. Szerencsére fel tudtam húzni a lábam műtét közben, akkor szólt a szülész az anesztesnek és elaltattak. Most kicsit félek is, mert tavasszal lesz a harmadik császárom. Remélem úgy sikerül majd, mint az első....
2021. dec. 27. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!