Budapesten melyik szülészet az, ahol támogatják a természetes, beavatkozásoktól (gátmetszés, fájdalomcsillapítás) mentes szülést?
Értem. Olvasok ilyet is és olyat is. Van ahol azt írják csak akkor fogad a kórház ha oda tartozom vagy van fogadott "valakim", van ahol meg azt írják hogy kötelesek ott fogadni ahová megyek...
Gyerekek is bejöhetnek a kórterembe??? Az első 2 szülésemnél, 10 év alattiak még a folyosóra sem tehették be a lábukat. :)
(Mondjuk ebből a szempontból meg jó lenne, mert legalább láthatnám a két kis rosszcsontomat is.) :D
Francokat tartják be látogatási időt...
Amikor benn voltam, egész nap jöttek mentek a látogatók, kutya nem foglalkozott velük. Tényleg reggel hattól este 11-ig jöttek, de volt olyan aki éjfél után ment haza.
Szent Imre. 2-t szültem ügyeleteseknél, szóltam a szülésznőknek hogy ha megy akkor legyen gátvédelem, meg is próbálták, elsőnél vágás lett se de másodiknál nekem sem kellett már vágni.
Itt sosem mehetnek be a látogatók, csak az előtérbe mehetsz ki hozzájuk, a baba marad az üvegajtó mögött. De ez szupi így, mert egész nap lehet szoptatni. a hórház honlapján minden info fent van.
Nekem a terhesgondozó doki oda tartozott, így oda jártam NST-re is, azt nem tudom mi van ha a doki nem oda tartozik, szerintem semmi. Nem is rémlik hogy megnézték volna a kiskönyvemet ilyen ügyben. Ja, és vidéki címmel szültem, ez sem téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!