Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 45kg,167cm vagyok. Eddig...

45kg,167cm vagyok. Eddig 1,5kg plusz jött rám (19h vagyok). Volt olyan aki nagyjából ilyen arányokkal indult? Hogy zajlott a szülés? Könnyű vagy nehéz volt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 10:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor teljesen meg vagyok nyugodva! Mindenki ijesztget, hogy mivel vékony vagyok, majd tuti nem fogok tudni megszülni! Ezek szerint pont, hogy az ellenkezője bizonyul! Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 28. 11:06
 12/13 alaszka ***** válasza:
Én már írtam fentebb. Igen, a doki szerint is a vékonyak könnyebben szülnek! Állítólag van olyan orvos, aki 12 kg hízás után nem is vállalja a szülést.
2011. okt. 28. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:
48 kg és 168 cm voltam mikor terhes lettem.61 kg-mal mentem szüéni.4,5 óra alatt megszületett a kisfiam (első baba) és 3800 gr és 53 cm volt.Tehát nem volt picike.A kitolás 10 perc volt.Sokat sétáltam,így már voltak jóslóim 36 hetesen, 40+1 hetesen szültem.Ne aggódj meg tudod szülni.Rengeteget sétálj, jót tesz!
2011. nov. 2. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!