Miért segít a szex a szülés megindulásában?
Figyelt kérdés
A spermában levő anyagok hatására? Az intenzívebb alhasi mozgás miatt? Az orgazmus okozta méhösszehúzódás és vérbőség az oka? Esetleg a belülről való ingerlése a méhszájnak?2008. márc. 17. 12:14
1/5 anonim válasza:
A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.
2/5 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom, hogy az orgazmus hatására megrepedhet a burok. Nekem azt mondta a doki.Mi már lassan le állunk mert a 34 hétbe vagyok. Sok sikert
3/5 anonim válasza:
én is a spermáról tudok mint "okozó "
4/5 anonim válasza:
Nekem sajna nem jött be,13 napot húztam rá.Nagyon rossz volt kivárni.De azért sexeljetek.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem se jött be,a 42-ik hét végén indítottak,és császár lett belőle sajna:(
Egyébként,csak akkor segít rá a sex,ha már készülődik a baba kifelé,amikor már elindult az a bizonyos folyamat.
Legyetek óvatosak azért,mert nekünk annyira ajánlották,hogy szerintem inkább ártott,mint használt.2hétig szivárgott a vizem,mert felül repedt kicsit a burok,de ezt csak akkor vették észre,mikor indítottak,én hiába mondtam.1hétig nem volt nyákdugóm,az is elment,és fájásaim is voltak.De a méhszáj teljesen éretlen és zárt volt még a szüléskor is,és a baba is nagyon fent volt.
Igyál málnalevélteát a 36 héttől,azt mondják jó,most én is azzal próbálkozok.
Sok sikert,könnyű szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!