Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek tévedtek már ultrahangná...

Kinek tévedtek már ultrahangnál hogy fiut mondtak és lánya lett?

Figyelt kérdés
Nekem előszőr lányt mondtak 3 szor is aztán 32 hetesen meg már kétszer is fiut.Második gyermekem is fiu lessz pedig nagyon szerettem volna kislányt de örülök neki csak egészséges legyen.Csak a herezacskoját látták a kukiját nem.
2011. okt. 24. 00:51
 1/7 anonim válasza:
Az én szüleimnek 9 hónapig azt mondták fiú leszek.. erre mikor megszülettem csak akkor jöttek rá hogy lány :D
2011. okt. 24. 03:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva volt. Az orvosok azt mondták, hogy lány lesz, de nem jött össze nekik :D
2011. okt. 24. 06:05
 3/7 anonim ***** válasza:
A nővéremnek mondtak lányt, végig:-)Mivel a nagyobbik gyereke is lány, nagyon boldog volt. Be is vásárolt, csajos dolgokat, a 37 héten közölte a doki, hogy fiú:-)Szerencsére nekem fiam van, 1 hónapos volt amikor ez kiderült, így tudtam adni fiús ruhákat:-)Így lett Viktóriából Viktor:-D
2011. okt. 24. 06:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lányokat többször nőzik fiúknak, de a fiúkat általában nem nagyon szokták eltéveszteni (persze tuti volt rá példa)

Ha herezacsit láttak akkor ennyi idősen már a heréket is látni lehet a zacsiban. Az lenne a mérvadó!

A kuki néha lebeg a vízben nehezebb észrevenni.

Nekem 3 fiam van, mindháromnál már a 12. uh-n egyértelmű volt, hogy minipasik :D

4d-n voltatok, ott mit mondtak?

2011. okt. 24. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 12. 18. 26 hetesen is azt mondták, hogy fiú!Már nagyjából meg is volt at első garnitúra ruhatár...KÉK

32 hetesen látták a méhét...Szóval az már tuti volt hogy lány lesz!De az első garnitúra, maradt kék, utána vettük a lányos rucikat!

Szobája kék sárga lett, azóta elköltöztünk, és itt is kék sárga lett, mert annyira megszerettük! :)

Most várjuk a másodikat...Már lehet meg sem kérdezzük :)

2011. okt. 24. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Baratnom jart igy igaz 14 eve :)

kisfiut mondtak neki vegig es amikor megszuletett akor derult ki, hogy kislany :)

csupa kek cuccot vettek:) az apuka vitt vissza mindent amin meg rajta volt az arcedula es cserelt ki rozsaszinre :)

2011. okt. 25. 00:17
 7/7 anonim ***** válasza:
2011. okt. 25. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!