Hogyan tudom elérni, hogy programozott császárral szüljek?
Elhiszem, hogy megvisel mindenkit egy komplikáció, de honnan veszed kérdező, hogy komplikáció és vészhelyzet a császárnál nem léphet fel?????! Mivel ez egy komoly hasi műtét, sokkal rizikósabb, mint a hagyományos szülés. Az a baj, hogy érzelmi alapon döntesz, a tudás nincsen meg hozzá.
Ki kell ábrándítsalak, egyáltalán nem lehet "biztosra menni" a császárral.
De ilyen szorongásnál érdemesebb lenne inkább pszichológussal konzultálni, mert érzelmi a probléma és nem fizikai.
12.20-as vagyok.
Majd megírom, hogy mi újság, remélem nem felejtem el.
Te is írd majd meg én is kíváncsi vagyok!
Különben Nekem sem volt gondom a császár utáni felépüléssel persze, hogy fájt meg minden de nem az maradt meg bennem hanem a szörnyű, elviselhetetlen vajúdás és, hogy közben többször azt hittem belehalok. Ezt valamelyik válaszoló kommenjtére írom.
Utsó, nincs igazad, beszélj csak szakorvossal. A babára nézve is van kockázata a császárnak pl a tüdejére nézve. Az orvosnak sokkal egyszerűbb a császár, mint a több órás vajúdás végigkísérése, mégis inkább ez utóbbit preferálják nem véletlenül. A fiziológiai reflexeknek is jobb a normál szülés a babánál. Nem véletlenül találta így ki a természet.
A méhkivétel valószínűsége is sokszorosa a császárszülésnél, mint komplikáció és még sorolhatnám.
Hát...Nem is tudom, hol kezdjem (folytassam).
Tisztában vagyok vele,h. a császár egy komoly hasi műtét, számos lehetséges kockázattal.
Ha az orvos, amikor először említette,h. nem a legjobb a szívhang, akkor megműt, nem erőlteti annyira azt a rohadt oxitocint és nem várja ki az utolsó utáni pillanatot, akkor nem lett volna kapkodás, elég lett volna érzésteleníteni, nem altatni.
A kisfiam több, mint 4 kg-mal született és nem szeretnék egy 2. legalább ekkora babát simán megszülni és megpróbálni sem.
A császár utáni napok tényleg nehezek voltak, de nem hagytam el magam és néhány simán szült anyukát simán "lefutottam". Embere válogatja, ki hogyan bírja.
Ezért is mondtam,h. lehet nyugodtan megkövezni, én kihagynám a hüvelyi szülést. Megértem azt, aki mindenáron hüvelyi szülést szeretne és azt is, aki inkább császárt. Olyan nagy baj ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!