Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Éreztetek már így? 39 hkm

Éreztetek már így? 39 hkm

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma reggel belenéztem a tükörbe és azt láttam hogy fel van dagadva az alsó ajkam és az arcom is mint ha el lenne torzulva kicsit!!! Ez egyből eszembe juttatta hogy Úr Isten már jövőhéten babázni fogok...roham szerűen tört rám a pánik!!! Van már 2 gyermekem még is attól félek hogy nem leszek elég jó anyja a 3. gyerekemnek és hogy ugyan annyi szeretetet kapjon tőlem mint a másik kettő! Remélem azért hamarosan elmúlik!!!

2011. okt. 17. 06:58
 1/2 sz.mse válasza:
szerintem ez már lehet annak is a jele hogy nagyon közel vagy a szüléshez, de pl nálam ez az arcdagadás a múlt héten jelentkezett az arcom kerekebb lett mondjuk addig is másabb volt az arcom a vizesedés miatt de most még jobban. ugyanakkor az orrom is kicsit nagyobb lett, de ennek már majdnem egy hete most kezdem a 39. hetemet és semmi jelét nem tapasztalom a szülésnek, nincs egy szál jóslóm se. bár már nagyon nem bánnám ha vége lenne.
2011. okt. 17. 09:31
 2/2 anonim ***** válasza:

De jó neked :)

Ne pánikolj, nagyon klassz, hogy 3 gyerekes anyuka leszel!!!

2011. okt. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!