Ha a 37, hét végén fent van még a baba, akkor ugye leszállhat még?
3 éve császárral szültem a fiamat és remélem, hogy moost elkerülhetem.
A doki szerint minden a vajúdásnál dől el.
Én anno egy vasárnapi napon hallgattam meg a dokimtól, hogy teljesen zárt vagyok, és a gyerek annyira fent van, hogy nem is lepődött meg, tuti biztosan nem lesz szülés, jöjjek reggel, megindítja.
% órával később mentem vissza, 3 ujjnyira tágulva, és amikor rámnézett, közölte, hogy vagy egy méterrel lejjebb van az a pocak:D
Vagyis akár pár óra alatt is simán leszáll. Könnyű szülést neked!
Ez nagyon jó hír, erre vágytam most, hogy ilyet olvassak.
Köszönöm a gyors választ,minden jót!:)
Persze, ha korábban nem, hát akkor szüléskor. Én is így voltam, 6 héttel ezelőtt szültem pontosan a kiírt időpontban. Hajnali 1 kor elfolyt a magzatvizem, bementem a kórházba. Azt mondták 1 ujjnyira vagyok tágulva és még fent van a baba. Ezt követte 16 és fél óra vajúdás, oxitocin, gáz, epidurális...végül kinyomták. Így született meg a kislányom.
De ez nem azt jelenti, hogy neked is szüléskor "szállítják" le. Minden jót és könnyű szülést!
nekem vasárnap este még fennt volt a baba, másnap reggel 6kor mintha présgépbe raktak volna olyan tempóval ment le, és délelőtt fél 10kor megszületett
könnyű szülést kívánok neked :)
Sziasztok! Én is hasonló helyzetben vagyok, 38 hetes vagyok, és rendesen a bordáim alatt van a pocakom :( Remélem helyzetbe áll magától, de ha nem: Milyen az, amikor befordítják és "kinyomják" belőlem?
Nem akarom, hogy császározzanak, az sem érdekel, ha a poklok poklát kell átélnem, vagy ha egy elefántot raknak rám, de természetes úton szeretnék szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!