Szülés után 5 héttel, szoruláskor szülési fájdalmaim vannak (kitolási szak) Rendesen még a fejem is vörösödik, és kicsit véres a székletem. Olyan érzés mintha egy seb lenne ott és a székletem felsértené. Lehetséges?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 08:33
1/5 anonim válasza:
valoszinüleg aranyered van, legalábbis a vérzés annak a jele.
2/5 A kérdező kommentje:
Az nem minden esetben látszik?
2009. ápr. 29. 12:36
3/5 anonim válasza:
Én szülés után lassan 4 hónappal vagyok, és ugyanez volt a gondom, most már talán elmúlik. Nekem sem látszott kívül semmi, ezért elmentem gasztroentológushoz. Belső aranyerem volt, plussz végbélrepedés, ami iszonyatosan fájt. Olyan volt mintha végig karcolták volna a belem, miközbe nyomtam. Írt fel kenőcsöt, mert én szoptatok ezért szteroidos kúpot nem kaphattam. AMúgy nagyon sokat segített, hogy én reggel és este egy pici csészébe teszek pár evőkanál zabkorpát, pici tej rá, és ezt megeszem. Plussz sok folyadékot kell inni. EGyél minél több rostban gazdag ételt, és minden székelés után tusolj le, ne wc papírral dörgöld. Ezenkívül ha tudsz vegyél kamillás ülőfürdőt, bár én erre mondtam a dokinak, hogy na persze, próbálja meg a gyerek mellett, tuti akkor fog sírni. Nekem ezek beváltak, ha semmi nem segít, menj el sebészhez, először úgy is csak felnyúl kézzel, és az nem vészes, csak kicsit ciki:) Remélem tudtam segíteni.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok, ülőfürdő csak akkor, ha már nem vérzel.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!!!
2009. máj. 3. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!