Hogy néz ki egy lepény darab, ami nem vált le szülésnél? (olyan színe van, mint a nyers csirke májnak? )
A párom dolgozik folyamatosan, nem az első gyermekünket szültem utóbb,a nagyobbak sem nagyok,a legnagyobb is csak középső csoportos... had ne folytassam,miért is lehetetlen most elmenni. Ez van.
Hétfőn volt 3 hete,hogy szültem.
Milyen tünetei lehetnek a bent maradt lepénynek?
Ne csináld már, menj már orvoshoz.
Vidd magaddal a gyerekeket is.
Ha meg baj lesz, akkor mi lesz a gyerekeiddel????????
Függetlenül ettől tényleg lehet egy nagyobb alvadt vér darabka.
Amikor erősen vérezni kezdessz, belázasodsz, lábra állni vagy akár ülni alig bírsz, akkor ugye elindulsz majd az orvoshoz függetlenül attól, hogy hány gyerekedet kell magaddal vinni, mert nincs kire hagynod őket?
Miért kell ezt megvárni?! Atyaúristen...
Mi újság veled?Az első válaszoló vagyok!Nekem sajnos maradt benn lepény.Ez mindenkinel más lefolyású.Nekem hőemelkedésem volt csak és borzalmasan vizesedtem.Nem jött meg a tejem.11 nappal szülés után volt.Komoly vérmérgezésem volt már.Nekem sem első gyerek volt.Ez tényleg nem játék!Ha Isten adja semmi bajod,akkor is kórház!Remélem már voltál!
írj,mert aggódom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!