Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek szülésnél jött ki az...

Akinek szülésnél jött ki az aranyere, milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
Mert nem tudom eldönteni, hogy a farokcsontom fáj, vagy az aranyerem jött ki? 5 hete szültem, de még mindig alig tudok ülni.
2009. ápr. 28. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

ha az aranyered jött ki, akkor ki tudsz tapintani a végbelednél egy fájó kidudorodást

de jövő héten a hat hetes kontrollnál szólj a dokinak, hogy nézze meg, mert az is lehet, hogy kicsit megrepedt a farokcsontod a szülésnél

2009. ápr. 28. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is szülésnél jött ki. nagyon kellemetlen volt, kidudorodott és fájt. székletkor állandóan vérzett és akkor is nagyon fájt. Reparon kenőcsöt használtam, az enyhített picit. úgy 3 hónap múlva mondhattam azt, hogy kezdett igazán javulni. Novemberben szültem, de ha szorulásom van, még most is kijön és vérzik picit, de már nem fáj.
2009. ápr. 28. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is sajnos kijött az aranyerem, és még két hónappal aszülés után is szüzlési fájdalmaim voltak székelésnél.. Sperti kúpot vettem, az nagy nehezen helyre is hozta. Az aranyér nem mindig kitapintható, mert a végbélen belül is kijöhet. Nálam sajnos kivül belül volt. Én is még mindig érzem, elég kellemetlen, remélem lassan elmúlik. már 5 hós a baba.
2009. ápr. 28. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!