Miét érzem azt, hogy guggolva lenne a legegyszerűbb szülni?
Tényleg ott dől majd el, én el sem tudom képzelni hogy hogy lehet NEM fekve-félig ülve szülni. Én kvázi lebénultam kitolás elejétől, biztos nem tudtam volna guggolni. Ezt a testünk szabályozza szerintem, hallgatni kell rá. Ha a jósló elmúlik tőle amúgy, lehet a szüléskor pont nem könnyítene :)
Izmoknak és (méhszáj)tágulásnak semmi köze egymáshoz, én is irtó gyorsan tágultam - hamar szültem, erősen-sokáig tudtam nyomni, rá is kérdeztek hogy sportoltam-e. Úgyhogy csak előnye volt a "kockahas"-nak.
Nem, a jósló nem, vagy nem nagyon fáj. Nálam úgy volt mindkétszer, hogy ahogy egyre közelebb volt a szülés, úgy egyre inkább fájta a jósló is, de a "rendes fájás" nálam mindig összetéveszthetetlenül erősebb volt.
De ez egyénileg igen eltérő lehet, szóval nehéz lenne megmondani, hogy Nálad hogy lesz...
Izgulni lehet, félni nem kell, szerintem! :o)
És ami fontos, mindig engedd át magad a fájdalomnak, ne küzdj ellene, ha laza tudsz maradni olyankor, akkor a babád könnyebben halad előre, mint ha minden idegszáladdal "tiltakozol"!
Szép szülést!
Én állva szültem mindkét lányomat:)
Ez volt kényelmes,és a doki is javasoltam,mivel így jelentősen lerövidíthető a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!