Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány kilót szedtetek fel a...

Hány kilót szedtetek fel a terhesség alatt, és mennyi idő alatt adtátok le a felesleget? Megereszkedett a hasatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 26. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én az első terhességemnél 26kg-ot szedtem fel és a szülés után maradt 14kg rajtam. Ahhoz kellett 1 év mire lement.Végig szoptattam és eszembe sem jutott diétázni. ahogy tejci elapadt ugy a kilók is lementek. Most 37 hetes vagyok és 27 kg-nál járok... szerencsére nem vagyok hajlamos a csíkokra,eddig 1-et vettem észre amit még az első picivel szedtem össze. Nem aggódok a kilók miatt mert tudom hogy amennyi idő alatt feljöttek le is lehet adni,de ha mégsem az én párom örülne ha legalább 60kg lennék és nem 50 megint... Hasmegereszkedés szintén elkerült,remélem most is:D

Ne aggódj a kilók miatt,élvezd az élet ritka szép pillanatait:D Boldog pocakoskodást:D

2009. ápr. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!