Hány kilót szedtetek fel a terhesség alatt, és mennyi idő alatt adtátok le a felesleget? Megereszkedett a hasatok?
Tobb, mint husz kilot hiztam, kb 23-at (magas es vekony voltam terhesseg elott, igy nem volt ez sem latvanyos). Ennek ellenere mar a szulest koveto napon szinte lapos volt a hasam, 11 kiloval voltam akkor kevesebb, de szoptatasi probalkozas alatt visszajott negy. Ezt is a tobbivel egyutt leadtam, mire a babam harom honapos lett, tornaztam, es alig tudtam megallni a fogyasban, mert mar harom kiloval kevesebb voltam, mint terhesseg elott, hiaba ettem normalisan. Raadasul a torna miatt sokkal izmosabb vagyok, igy veknyabb is, uj nadragokat kellett vennem. Most lesz ot hos a fiam es mar hizokuran vagyok, mert lementem 62 kg-ra a 179 centimhez, ami mar nagyon keves, sovany vagyok, mint egy beteg macska.
A hasam normalis, lapos, a bor kevesbe feszes, de nem log, meg hasonlok es honaprol honapra huzodik vissza, szerintem a regi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!