Valóban igaz, hogy ÁLTALÁBAN a második babát tovább hordjuk, mint az elsőt és a súlya is nagyobb lesz?
Nyilván lesz itt aki rácáfol.
A csöpp lányomnál már mondta a doki,hogy ha egy kicsit is nagyobb lett volna akkro nem fér ki.
Ezért aggódom,hogy ha most a tesó - aki ráadásul fiú lesz - meg akar születni, nem fog kiférni.
1. 40+6: 4400 gramm, 57 cm (indítással, fiú)
2. kiírt napon 3950 gramm, 56 cm lány
azt nem tudom, tovább hordtam volna-e, mert cukorbetegség miatt a terminus végén megindították a szüklét, bár ha azt vesszük, hogy egy hét alatt kb negyed kiót híznak, akkor nem lett volna, akkora mint a bátyja
Mind a kettőn 36-os fejjel született és kifértek
Bár igaz ami igaz, belül rendesen szétszakadtam mind a 2x:-((
Szia!
Én holnapra vagyok kiírva a másodikkal. Elsőm napra pontosan jött 3600 gr volt. Most 2 napja 3280 gr-ra becsülik a pocaklakót, a dokim azt mondta hogy a mi kórházunkban max 1 hetet engednek ráhúzni, de a második többedik babánál még annyit sem, ugyan nem indokolta hogy miért. Nekem is max 3 napot mondott, pedig eddig minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!