Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik, ha második...

Mi történik, ha második babával beindul a szülés, és a nagyobbik gyerekedet hirtelen nem tudod kire bízni?

Figyelt kérdés
Jó, nyilván vinném magammal a kórházba, de van ott valaki, aki pesztrálja addig, amíg szülök, vagy odaér valaki hozzátartozónk? Volt már valaki hasonló helyzetben?
2011. szept. 22. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De,én vagyok az a szerencsés :-) Egy élmény volt! :-)

Üdv: a Friss 3 gyerkőcös

2011. szept. 23. 20:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, kedves második, hogy lepontoztalak, hirtelen felindulásból elkövetett pontozás volt, igazából az első válaszolón szívtam fel magam nagyon, mert sokan tényleg nem tudják elképzelni, hogy milyen, mikor az embernek senki, de tényleg SENKI nincs a közelében, aki segítsen. Mindig messze laktunk a rokonainktól, nem tudok csak úgy riasztani bárkit, hisz több órás autóútra laknak tőlünk, a szomszédainkat sem nagyon ismerem, de nem is hiszem, hogy bármelyikükre is rábíznám 4 hónap ismerettség után.
2011. szept. 23. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem haragszom. :) Csak nem értettem mert írtam, hogy ha nincs más akkor nincs más, akkor vinni kell aztán majd lesz valahogy de örülni nem fognak az tuti fix. :(

Nekem is 200km-re laknak a nagyszülők. Tesóm lakik közel vagyis 20km-re meg a szomszéd van még aki pár órát esetleg tud rá vigyázni úgyhogy tudom, hogy nehéz. És persze nekünk is jön a kis tesó januárban.

2011. szept. 23. 21:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok a picihez, nekünk december elején jön. Nagyon rá vagyok parázva a dologra, mert a kisfiam még soha senkire nem volt rábízva. Elvileg anyósommal lesz, ha minden a terv szerint megy, de sose lehet tudni alapon, mindenre fel kell készülni...
2011. szept. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!