Menstruációkor nagyon erős alhasi kereszcsont és végbél fájdalmam volt az elsőnap. Nem tudtam felálni és legszivesebben ordítottam volna. Ezen felül még a gyomorszájam is begörcsölt hasmenésem és néha hányásom is volt.
Ilyesmire számíthatok?
2011. szept. 18. 11:11
1/5 anonim válasza:
Az elején ilyen lesz. Aztán később ennél még sokkal jobban fog fájni. Nem tudsz felkészülni erre a fájdalomra. Közhely, de aki még nem szült, elképzelni sem tudja, hogy mennyire fog fájni. Viszont, soha nem voltál még olyan boldog mint amilyen akkor leszel, amikor először meglátod a gyermekedet!
2011. szept. 18. 11:15
2/5 anonim válasza:
ilyesmi lesz csak gondold el, hogy eltörik még mellé az összes csontod :D talán így nem túlzás ;)
én nagyon paráztam a szüléstől, de felesleges volt, tényleg a babádra figyelsz és nem arra, hogy mindjárt meggebedsz :)
2011. szept. 18. 14:24
3/5 anonim válasza:
Bent voltam feleségemmel a szülőszobában, mikor első kisfiam megszületett. Neki megrepesztették a burkot, szóval már az első 5 percben jöttek a 100-as fájdalmak, amik tulajdonképpen már tolófájások. 3 óra szenvedés után kérte az epidurális érzéstelenítést, ami kb. felére csökkentette a fájásokat. Ettől függetlenül tudta mikor kell nyomni és maga a szülés 3 perc alatt megvolt. Igaz a gyerek feje nem lefele hanem előre nézett, így szétszakadt a szülőcsatorna... Nem lehetett kellemes érzés még fájdalomcsillapítóval sem. Minden tiszteletem az anyukáké!
2011. szept. 18. 19:28
4/5 anonim válasza:
szia!
mint minden fájdalmat mindenki máshogy éli meg a szülési fájásokat is. Nekem nagyon erős menzesz görcseim voltak tinédzser koromban, na én ahhoz tudnám hasonlítani kb. tízszer megszorozva. De nem törvényszerű, hogy nálad is ilyen lesz. A lényeg: ne aggódj ezen, túl leszel rajta:) sok sikert és boldog babázást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!