A hair clinic megoldást jelent a szülés utáni hajhullásra?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan hull a hajam, szülés után 2. hónaptól. Szedek terhesvitamint, de úgy tűnik az nem segít. Az egész lakás a hajammal van tele. Hosszú hajam van, de állandóan össze van kötve, de ennek ellenére is tele van vele a lakás.
Megállítja ezt valami, vagy majd csak idővel elmúlik magától?
köszi a válaszokat
2011. szept. 14. 22:41
1/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy segít-e, de azt igen, hogy ez egy teljesen természetes folyamat! Én is szedtem szülés után még egy darabig az Elevitet, de nem sok hatását éreztem, így mikor elfogyott, már nem vettem újabb adagot.
Szerintem idővel elmúlik! Ahogy rendeződnek a hormonjaid, minden visszatér a régi kerékvágásba, jobb lesz a helyzet!
Addig meg marad a kitartó porszívózás... :)
2/3 anonim válasza:
én is akrtam szedni mert nagyon hullott a hajam de szoptattam a babám és ez a viatminbomba már túl sok lett volna a babámnak, inkább valami terhes vitaminnal próbálkozz
3/3 anonim válasza:
a szülés utáni hajhullás természetes. elvileg meg kell állnia akkor, amikor már annyi hajad van, mint a terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!