Szülés utáni hajhullásra mit ajánlanátok? Kinek, mi vált be?
Én lassan fél éve, hogy szültem. Kezd alább hagyni a hajhullás:)
Nem szoptatok. Az első gyerekem uátán is kb így volt.A fodrász nekem a Varga-féle hajcseppet ajánlotta, egy darabig akkor használtam, de szerintem nem sokat segített, mivel hormonális a dolog. Max annyi, hogy az új hajszálnak, amik nőnek a kihullott helyébe, erősebbek és gyorsabban nőnek.
Én aloe firsttel fújtam, szedtem ásványianyag tablettát és isteni samponom volt. Pár hét alatt rendbejött.
A First egyébként aktivizálja az inaktív, de élő hajhagymákat, így nagyon jó "hajnövesztésre", a férjem kipróbálta.
De fújni hajmosás után kell és még naponta legalább egyszer kell, jól bedörzsölni a fejbőrbe és hagyni megszáradni.
Lehet, hogy rendeződött volna magától, de megijedtem, mert a szép sűrű hajam úgy kikopott, hogy világított a fejbőröm, ezért nem vártam. De sokan mondják, hogy leáll magától is.
Én is 4 hónapja szültem, 1 hónapja hullik nagyon. 10 napja kb szedem a neo-ferro-folgamma vastabit, azóta felére mérséklődött a hullás. Ami megmaradt, gondolom, hormonális. A First-öt kipróbálom, köszi a tippet!
Az én babám csak anyatejes, ennek nem hiszem, hogy van jelentősége...
Hogy mi valik be?
A turelem es az ido az, ami segit.
De most komolyan.
Lehet vitamint szedni, az egyebkent sem art, a vas sem, ha viszonylag alacsony a vasad.
DE!
A szules utan 2-4 honappal jelentkezo hajhullas teljesen normalis es kikerulhetetlen jelenseg, hormonalis okai vannak, a hormonrendszer most all vissza, elvileg terhesen alig hullik a haj, viszont szules utan 2-4 honappal kezdenek a dolgok visszaterni a regi kerekvagasba es ilyenkor van egy hirtelen hajhullas.
Van, akinek csak 2-3 hetig tart, van, akinek 2-3 honapig akar, de idovel elmulik, ez tuti!
Tudom, mert ketszer szultem, az elso szules utan 3 honappal olyan iramban kezdett hullani a hajam, hogy bogve fesulkodtem, teljesen bepanikoltam, hogy ki fog hullani az egesz. Pedig en akkor is szedtem vitamint folyamatosan, a verkepem rendben volt, epp elotte voltam kontrollon es mar nem is tudtam szoptatni sajnos, tehat arra sem foghattam. Utananeztem a dolgoknak es akkor kaptam ezt az infot, amit irtam.
2. szules utan ugyanugy volt hajhullatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!