Saját tapasztalatom az, hogy a bababarát kórházak csak azoknak jók, akiknek azonnal van tejük, akiknek későn lövell be, vagy egyáltalán nem, azok a kínok kínját élik át-aztán persze a sok stressz sem segít.Én szerencsés voltam, nem is beszéltem a csecsemősökkel egy szót sem-evett aludt hízott, negyedik nap már jöhettünk is.De aki nem így van???
2011. szept. 12. 11:34
12/17 anonim válasza:
Nemcsak tiszta vizet szoktak adni! Mielőtt odaadják neked a cumisüveget, egy cukoroldattal keverik a vizet. Hiszen, ha nem jut elegendő cukorhoz a szervezete egy ekkorka babának, akkor leesik a cukorszintje, és annak nincsenek jó következményei.
2 helyen szültem, de egyik helyen sem sima vizet adtak, hanem glükózfolyadékkal kevert vizet.
Én egyiket sem tudtam szoptatni.
2011. szept. 12. 15:40
13/17 anonim válasza:
Ez teljesen természetes. A Szent János kórházban is így csinálják. Amíg nincs anyatej, addi víz vagy cukros víz. Tápszert még nem adhatnak újszülöttnek, min. a 3. napot meg kell várni vele. Nincs ebben semmi ijesztő dolog.
2011. szept. 12. 16:03
14/17 anonim válasza:
Nem ijesztő?
el tudod te képzelni milyen ijesztővolt mikor a babám semmire nem kelt fel, aludt meg se rezzent mint aki nem él????
Csupán csak azért mert kiszáradás végső fázisában volt,és a lószar sem vette észre hiába kérleltem mindenkit nézze meg, a válasz annyi volt álmos a baba...
Ne haragudj a hangvitelemért, csak képzelheted hogy nekem ez ilyesztő volt....
A hosszú történetes voltam:)
2011. szept. 12. 21:06
15/17 anonim válasza:
Félreértettél. Nem az nem ijesztó, ha kiszárad a babád, hanem az, hogy cukros vizet kap 2 napig!! Az enyém is azt ivott, és semmi baja nem volt! Az a kórház hibája, hogy úgymond hagyták kiszáradni szegény pici babádat. Én biztos megütöttem volna a nővéreket!
2011. szept. 12. 21:15
16/17 anonim válasza:
Akkor viszont most kérek elnézést:)
Ténleg bocsi, már 8hónapja volt ez az egész szitu de ha meghallom még mindig harapojk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!