Holnap apás szülésre megyek. Mit vigyek magammal? 26/f
szia!
Itt a többiek leírták már a tárgyi feltételeket, és nagyon jól tették :)
Én csak annyit írnék hozzá, hogy vidd még a : humorodat, erős kezedet , gyenge simogatásodat ; szeretteljes , biztató pillantásodat is!! :)))))
Szia!
A fentieken kívül még vigyél szőlőcukrot, pl. citromosat.
Nekem sokat segített, mert szülés után semmi erőm nem volt és pár szőlőcukor helyrerázott.
Valamint a páromnak is jól jött, mivel kora hajnali szülés volt, és így nem aludt el:)
Minden jót, csodás élmény lesz!!!
Majd írj ám nekünk:)
Na mostmár én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...:)
Négyszer szültem, és a lábam mind a négyszer fázott, de nagyon. Szóval zoknit vigyél neki.
Minden jót Nektek.
Írj, ha megvan!!!
NA???
Rég írtál, biztos már megvan a baba:) ??
Megszületett a kisfiam, 3350 grammal és 50 centivel. Sajnos végül császármetszésre került sor, mert a magzatvíz elfojt és nem jöttek a fájások. A fájáserősítőt kb. 10 órán keresztül kapta, de nem hozott megfelelő eredményt. Így sajnos a várt apás szülés elmaradt. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok a feleségemre, hogy ezt így végigcsinálta. Le a kalappal minden nő előtt! ;)
Azért köszönöm a válaszaitokat.
Gratulálok, nagyon sok boldogságot, és minden jót kívánok Nektek.
És magadra is büszke lehetsz, hogy így törődsz a feleségeddel!!!
Mostmár Ti is egy család vagytok!!!
Minden jót kívánok Nektek, és kérdezz Tőlünk nyugodtan, ha valamiben elakadtok majd.
Hidd el, ilyenkor jönnek csak igazán a kérdések!!!!:)))
Üdv, egy néggyermekes anyuka.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!