Hogy zajlik egy méhszájtágítás kézzel? Milyen érzést, és mit csinálnak olyankor pontosan?
Utolsó válaszoló vagyok.
Szerintem orvos függő. Indításra más lehetőségeket választanak: zselé, oxitocin, burokrepesztés (ez a kézzel tágítás nem hiszem, hogy legális megoldás)
Nem is tudsz róla, hogy mi fog történni, csak vizsgálatnak indul. Legalábbis nálam így volt. Közel sem csinálják mindenkinél!
Az orvosom se szó, se beszéd, csak tágított. Azt hittem, sima vizsgálat lesz, aztán elkerekedtek a szemeim. Hirtelen azt sem tudtam mi van, hol vagyok, most ez mi, annyira meglepődtem a fájdalomtól. Utána se mondta, hogy ez tágítás volt, csak a vizsgálat után jöttem rá, mikor már múlt a fájdalom. Igazság szerint így utólag jobb is, hogy nem mondta, mi vár rám. Nem paráztam előtte, közben nagyon fájt. Remélem a szülés és a vajúdás nem lesz ilyen fájdalmas, mert ha ezt kibírtam, akkor mindent kibírok.
Amúgy nem tart sokáig a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!