Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy zajlik egy méhszájtágítás...

Hogy zajlik egy méhszájtágítás kézzel? Milyen érzést, és mit csinálnak olyankor pontosan?

Figyelt kérdés
És miért van az, hogy ha ez nem segít utána ,,beindítják". Miért nem próbálkoznak akkor beindítani, miért van szükség a kezes megoldásra?
2011. szept. 8. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló vagyok.

Szerintem orvos függő. Indításra más lehetőségeket választanak: zselé, oxitocin, burokrepesztés (ez a kézzel tágítás nem hiszem, hogy legális megoldás)

Nem is tudsz róla, hogy mi fog történni, csak vizsgálatnak indul. Legalábbis nálam így volt. Közel sem csinálják mindenkinél!

2011. szept. 9. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
13.-ára voltam kiírva.12.-én elmentem a dokihoz.vizsgálat közben mondta a doki,hogy most készüljek fel mert amit csinálni fog az fájni fog.hát az enyhe kifejezés volt,brutál fájdalmas.mondta doki,ha nem szülök meg a kiírt időre akkor 14.-én be kell feküdnöm.nem szültem meg.befektettek,vártak 5 napot,és megindították a szülést burokrepesztéssel.vajúdás alatt 2 zacsi oxitocin infúzió,kb 3x kézzel tágítás,12,5 órás vajúdás.hát gondolhatod milyen volt.
2011. szept. 9. 21:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Jajjjj
2011. szept. 11. 11:11
 14/15 anonim válasza:

Az orvosom se szó, se beszéd, csak tágított. Azt hittem, sima vizsgálat lesz, aztán elkerekedtek a szemeim. Hirtelen azt sem tudtam mi van, hol vagyok, most ez mi, annyira meglepődtem a fájdalomtól. Utána se mondta, hogy ez tágítás volt, csak a vizsgálat után jöttem rá, mikor már múlt a fájdalom. Igazság szerint így utólag jobb is, hogy nem mondta, mi vár rám. Nem paráztam előtte, közben nagyon fájt. Remélem a szülés és a vajúdás nem lesz ilyen fájdalmas, mert ha ezt kibírtam, akkor mindent kibírok.

Amúgy nem tart sokáig a vizsgálat.

2012. ápr. 10. 11:47
 15/15 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!