Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek, hogy kezdődött a...

Nektek, hogy kezdődött a szülés, éreztétek már az előtte való napon, vagy hirtelen jött?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 13:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
hirtelen jött a 36. hétre. mondta a doki, hogy előbb lesz, de azt nem tudta, hogy ennyivel. Éjszaka ébredtem arra, hogy elfolyt a magzatvíz. Előtte nap még úszni voltam, semmi előjele nem volt.Talán annyi, hogy az egyik mellem érzékennyé vált előtte nap délután.
2009. ápr. 21. 15:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Két nappal hamarabb éjszaka elkezdett szivárogni a magzatvíz.(akkor még nem tudtam,hogy az)Magasan repedt a burkom és a magzatvíz a végigcsorgott belül a a hasfalamon és a hüvelyemen keresztül távozott.Azt hittem,hogy csak valamilyen folyásom van.:PReggel mentünk be a kórházba és du.15-órára császárral meglett a lányom.Nem tágultam azért és a víz is már zöld volt.
2009. ápr. 21. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy vasárnap reggel fél 7-kor felkeltem pisilni s mire kiértem a mosdóba, már folyt a magzatvizem.Semmit nem éreztem előtte. 13.15-kor császármetszéssel meglett az én drágám.(Zöld volt a magzatvíz,a baba szívhagja lassult s én semmit sem tágultam. )
2009. ápr. 21. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!