Nektek, hogy kezdődött a szülés, éreztétek már az előtte való napon, vagy hirtelen jött?
Én túhordtam 8 napot, már mindneki látta rajtam, hogy megszülök pár napon belül.
Én nem különösebben éreztem, bár már nem tudtam sokat fenntlenni egyben, mert görcsöltem.
A fájások óránként kezdődtek majd 20 és végül 7-8 percesek lettek.
A kiírt nap előtti este olyan volt mintha megjönne, de ezzel lefeküdtem aludni,majd reggel 9-kor hívtam a taxit, mert hirtelen 5 percesek voltak, így is maradt még 21 órán át és akkor végre!
Szóval hirtelen volt és hosszú, de lehet álmomban nem éreztem a fájásokat.
Szóval éreztem és hirtelen is volt, de ha úgy érzed megjön a menzid , akkor készülj a csomagoddal és a fájásoknál menj be amint nem bírod, mert iszonyú taxizni 5 percesekkel, gondolom a saját autó sem jó, ezért én nem várnék addig, most így tapasztalatból.
Bent a kórházban sem jó, de legalább az utazást letudtad.
Ja és jóslófájásaim nem volta, ezért arra gondoltam, hogy azok kezdődtek, de nem.
6 nappal túlhordtam.Alig bírtam már mozogni a nagy hasam miatt.Már mindenki mondta,hogy nagyonlátszik rajtam,hogy minden órás vagyok :)
nem jött hirtelen,és nem is e´reztem elöre.Még este megfürödtem,és lefeküdtem rendesen.4kor jött az elsö fájás.Akkor még vissza feküdtem,de 20 perc múlva jött a következö.Reggel 6 tól 10-15 percesek,majd 10.aztán 38 óra 32 óra múlva megszületett a gyönyörü lányom aki 15 hónapos.
Nekem nem volt semmi előjel, egyből jöttek az 5 perces fájások.
Mondjuk én megbeszéltem a babámmal, hogy aznap szülessen meg mindenképp, hát hallgatott rám :) Mindenképpen vasárnap akartam szülni, hogy otthon legyen a férjem, amikor megindul a szülés. 39+3-ra szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!