Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek, hogy kezdődött a...

Nektek, hogy kezdődött a szülés, éreztétek már az előtte való napon, vagy hirtelen jött?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 13:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
éreztem h nem viszem végig, 37 héten szültem...de hirtelen jött, fodrásznál kozmetikusnál voltam épp:)
2009. ápr. 21. 13:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én túhordtam 8 napot, már mindneki látta rajtam, hogy megszülök pár napon belül.

Én nem különösebben éreztem, bár már nem tudtam sokat fenntlenni egyben, mert görcsöltem.

A fájások óránként kezdődtek majd 20 és végül 7-8 percesek lettek.

2009. ápr. 21. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen jött az első fájás,2 óra múlva elfolyt a magzatvíz,másnap reggel császár harántfekvés miatt.
2009. ápr. 21. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
40+4 hetesen elfolyt a magzatvíz. semmit nem éreztem előtte.
2009. ápr. 21. 13:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már olyan 2 nappal előtte éreztem, állandóan kakilnom kellett. Ez már 'jel' volt.
2009. ápr. 21. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A kiírt nap előtti este olyan volt mintha megjönne, de ezzel lefeküdtem aludni,majd reggel 9-kor hívtam a taxit, mert hirtelen 5 percesek voltak, így is maradt még 21 órán át és akkor végre!

Szóval hirtelen volt és hosszú, de lehet álmomban nem éreztem a fájásokat.

Szóval éreztem és hirtelen is volt, de ha úgy érzed megjön a menzid , akkor készülj a csomagoddal és a fájásoknál menj be amint nem bírod, mert iszonyú taxizni 5 percesekkel, gondolom a saját autó sem jó, ezért én nem várnék addig, most így tapasztalatból.

Bent a kórházban sem jó, de legalább az utazást letudtad.

Ja és jóslófájásaim nem volta, ezért arra gondoltam, hogy azok kezdődtek, de nem.

2009. ápr. 21. 13:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

6 nappal túlhordtam.Alig bírtam már mozogni a nagy hasam miatt.Már mindenki mondta,hogy nagyonlátszik rajtam,hogy minden órás vagyok :)

nem jött hirtelen,és nem is e´reztem elöre.Még este megfürödtem,és lefeküdtem rendesen.4kor jött az elsö fájás.Akkor még vissza feküdtem,de 20 perc múlva jött a következö.Reggel 6 tól 10-15 percesek,majd 10.aztán 38 óra 32 óra múlva megszületett a gyönyörü lányom aki 15 hónapos.

2009. ápr. 21. 13:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
1 héttel előbb jött, éjszaka spontán elfolyt a víz. :-))
2009. ápr. 21. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az első 34 hetesen hajnalban mentem pisilni és elfolyt a magzatvíz. Semmi előjel nem volt. A másodiknál előző nap délután öt perces fájásaim voltak. Belefeküdtem egy kád meleg vízbe és elmúlt. Másnap reggel elmentem pisilni, visszafeküdtem a pici rúgott egyett és elfolyt a magzatvíz. Most a harmadikat várom remélem most is elfolyik a magzatvíz, mert az biztos jel.
2009. ápr. 21. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt semmi előjel, egyből jöttek az 5 perces fájások.

Mondjuk én megbeszéltem a babámmal, hogy aznap szülessen meg mindenképp, hát hallgatott rám :) Mindenképpen vasárnap akartam szülni, hogy otthon legyen a férjem, amikor megindul a szülés. 39+3-ra szültem.

2009. ápr. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!