Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt-e halálfélelmetek szülés...

Volt-e halálfélelmetek szülés előtt vagy közben?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 15:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Halálfélelmet nem éreztem, arra valóban nincs idő, de kettőnél a kitolásnál éreztem azt (nem félelmet) hogy na itt a vég meghalok, addigra meglett a baba, 3.-nál meg az utolsó 1 órában gondoltam hogy ezt már nem birom ki belehalok.

Mindig a nagyim jutott az eszembe, aki 8 gyereket szült, hogy mikor majd azt érzed hogy nincs tovább akkor meglesz a gyerek. :) És valóban igy volt.

2011. szept. 7. 10:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem az anesztorvos biztatott, h a nehézségek ezek után jönnek és azoktól féljek inkább. Én csak akkor féltem mikor betoltak, 30. héten nem akkor lazítottam, sokat pihentem. Készültem a baba fogadásra.
2011. szept. 7. 13:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! szülésem volt,ebből az első 2 simán zajlott ahogy kell,így nem féltem a 3.-tól sem.Viszont azt indítani kellett toxémia miatt a 38.héten.Megijedtem mert úgy éreztem nem tudom kezemben tartani úgy a dolgokat mint az ezelőtteknél.Fektettek,amit én nehezen viseltem(a másik 2-nél álltam szinte végig)a dolog nem haladt sehová,éreztem hogy fel kellene állnom.És akkor emelték az infúzió cseppszámát.Én pedig beájultam a doki karjaiba.Emlékszem hogy homályosodott a látásom és zúgott a fülem.És féltem is nagyon.Le kellett feküdnöm,de nagy volt a feje a babámnak,igy ujra fel,mire végre átcsúszott.A másik két szülésem nem volt ennyire fájdalmas és nehéz.Ha elmesélem nem hiszik el.De bármikor újra végigcsinálnám.Neked biztos könnyű és szép élmény lesz,kivánom Neked!
2011. szept. 7. 13:53
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

igen. 20 órát vajúdtam, és alig tágultam, ezért oxitocint kaptam. az generált olyan fájásokat, hogy még. nem is ez volt a baj, hanem mielőtt bekötötték volna, kérdeztem a dokit, hogy ha bekötik, onnantól még mennyi idő klb, mire kijön. és erre azt mondta, lehet akár 10 óra is....na amikor elkezdőstek ezek a borzalmas akármik, akkor gondoltam, hogyebből 10 óra? 10 darabot se bírok ki, nem hogy 10 órán keresztül ezt (5-6 perces azért még bírható intenzitásúból lettek hirtelen 1.2 perces iszonyatosan erős fájások). szóval akkor meg voltam győződve hogy meghalok. amikor jött egy egy fájás, akkor csak shorítottam a férjem kezét, és azt mondogattam, hogy nem bírom, meghalok, meg jaj ne megint kezdődik. a bekötéstől 3/4 óra múlva meglett a baba, és amikor tolni kellett (3 vagy 4 tolásra kinn vlt), már nem fájt, de előtte biztos voltam benne, hogy nekem befellegzett.

2,5 éves kislány anyukája + 40+4 km

(őszintén remélem, most nem kell majd megint ez a sz@r oxitocin)

2011. szept. 7. 14:37
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem halálfélelmem volt, a kitolási szakban. Mert olyan mértékű fájalmat éreztem, hogy biztos voltam benne, nem érem meg a végét.

Nem is emlékszem a szülés végére, az utolsó fél óra úgy ahogy van, kiesett. Azóta sem tudom felidézni, a szülésznő mesélte el, hogy mi történt. Csak arra emlékszem, hogy egyszercsak a kezembe adták a babám.

2011. szept. 7. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!