Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt-e halálfélelmetek szülés...

Volt-e halálfélelmetek szülés előtt vagy közben?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 15:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Húú..első babámat várom,30 hetesek vagyunk,és egyszerűen attól rettegek,hogy a babámnak vagy nekem bajom lesz,és nem tudom,hogyan győzzem le..a félelmet.:-(
2011. szept. 5. 17:42
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Kiskoromtól kezdve az volt a félelmem, hogy szülésbe fogok belehalni... Hogy ezt honnét vettem?

Aztán eljött a nagy nap, és őszintén szólva nem nagyon értem rá, és energiám sem volt hogy halálfélelmem legyen, eszembe se jutott, akkora fájásaim voltak!

De azóta még 2x szültem, már egész jól belejöttem :-))) Úgyhogy kitartás! Könnyű szülést!

2011. szept. 5. 17:58
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
3.babámat várom.23.-án lesz a programozott császárom és nekem is van nem is kicsit halálfélelmem.
2011. szept. 5. 18:18
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Én 33hetes vagyok és én is nagyon félek, hogy bele fogok halni a szülésbe. Én is parázok tőle ezerrel...
2011. szept. 5. 18:31
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is ez volt a "hülyeségem" tini korom óta, hogy én tuti belehalok a szülésbe. :)) A terhességem alatt és a vajúdás alatt sem jutott eszembe egyáltalán. :) 12 órát vajúdtam de végül császár lett.
2011. szept. 5. 19:51
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Nekem csak az ugrott be a nagy fájásoknál, hogy ekkora fájdalomba hogy nem halok bele? meg hogy nem vesztem el az eszméletemet? de úgy halálfélelmem nem volt, pedig aztán sos császár lett, de egy percig se féltem hogy meghalunk vagy bajunk lesz.
2011. szept. 5. 22:22
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

nekem szülés után az örzőben. 32 hétre sos császárom volt toxémia miatt. a legnagyobb gond hogy 205-210-ről órákon át nem tudták lehozni a vérnyomásomat, egyszer pár percre magam is elaléltam. ami a félelmet kiváltotta az az hogy az ügyeletes nővér a fejét fogta és kétségbeesett hogy most mi lesz- s mindezt az én ágyam előtt...és aztán tette ezt 20 percenként ahogyan a gép mérte a vérnyomásomat, pulzusomat....arra gondoltam: Úristen, ha ez a nővér sem tudja mit tegyen, akkor nagy baj lehet. ha ő is pánikba esik akkor nekem végem....

13 hónapos ma a lányom. e fenti dolog is közrejátszott hogy nem merünk kistesóba belevágni. iszonyat volt...hónapokig nem mertem megmérni a vérnyomásomat.

de ne aggódj, persze minthogy olvasol én is itt vagyok.

2011. szept. 5. 22:23
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Az agyad teljesen máshol jár, nincs időd és energiád azon gondolkodni, h meghalsz.
2011. szept. 6. 15:35
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó vagyok: én vérzékeny vagyok, és előtt persze volt bennem félsz, de ott egyáltalán nem is jutott eszembe, és nem is lett baj.
2011. szept. 6. 15:36
 20/25 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy én meghalok, eszembe sem jutott. Sajnos a távoli ismeretségi körben történt egy szomorú eset, így szinte az egész terhességem alatt azon szorongtam, vajon nem fog-e halva születni a babám. :( A szülés közben azonban nem értem rá ilyesmin gondolkozni.

Hogy hogyan lehet ezt az érzést elmulasztani, nem tudom, nekem sem sikerült száz százalékosan. Néha elnézegettem az embereket az utcán, és arra gondoltam, hogy ez mind épségben megszületett, akkor már csak fog az enyémnek is sikerülni. :) Ez valamennyire megnyugtatott.

2011. szept. 6. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!