Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés ha megszülöd a...

Milyen érzés ha megszülöd a babádat?

Figyelt kérdés
Tényleg ez a legörömtelibb dolog a világon? Lassan benne vagyok a korban, szeretnék is babát, de el sem tudom képzelni milyen érzés.
2009. ápr. 20. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Én 36 voltam, mikor született. Eufóriát nem éreztem, de pár nappal később én voltam a legboldogabb nő a földön :)
2009. ápr. 20. 13:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor megszültem először is megkönnyebbülést éreztem mivel végre túl vagyok a nehezén.Érdekes módon abba a pillanatba még nem éreztem rögtön hogy mennyire imádom a kisfiam (persze ez nem azt jelenti hogy nem örültem neki),csak picit még olyan idegen volt az egész helyzet számomra.Aztán kb nap múlva annyira más lett minden.Már éreztem amit kell,hogy ő az életem értelme,és nélküle semmi nem érne egy fabatkát se :)
2009. ápr. 20. 14:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
En el sem hittem mikor "kijott" belolem es felsirt, en nagyon boldog voltam (5 eve probalkoztunk) de megis olyan fura volt es tenyleg nehezen hittem el hogy az enyem..En megis azt mondom a legszebb dolog sirtam is,meghatodtam hogy kinyitotta a szemet es ram nezett.Kis meleg testet erezni ahogy megszuletett..csodalatos dolog!
2009. ápr. 20. 14:06
 4/11 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok.Na pont ezt a "ő az életem értelme" érzést nem tudom elképzelni:)
2009. ápr. 20. 14:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyszerű lehet!
2009. ápr. 20. 14:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 24 voltam, amikor megszületett a kisfiam, azóta eltelt 5 hónap, és mindennél jobban imádom Őt! De ez az érzés nem volt meg, amikor megszületett, ahogy egy előttem szóló is írta. Persze maga a szülés nagy élmény, amikor a hasadra teszik, stb. De nálam ez az életem értelme érzés később alakult ki, amikor már megismertük egymást, és egyre jobban megszerettem Őt!

2009. ápr. 20. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 hósan lettem szerelmes a lányomba. Addig én sem éreztem eufóriát, és bűntudatom is volt miatta.

Én a terhességet imádtam, azt bármikor vállalnám, de már a szülést és a kicsit is.

Csodásak, csak nézed, és nézed, mert egy gyönyör:.)

Persze sok negatív dolog is van mellette, de mikor rádmosolyog, ezeet elfeljted:-)

Én úgy gondolom, hogy amíg nem akarsz igazán, és ilyen kérdéseid vannak, ne vállalj kicsit. Majd ha biztos leszel benne, hogy ezt akarod.

2009. ápr. 20. 14:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, nem is tervezzük még most, csak néha annyira elolvadok ha látok egy helyes kiskülyköt.Ugyanakkor félek is, mekkora felelősség is ez, és hogy jó lennék e benne.
2009. ápr. 20. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hülyén hangzik, de azt mondom még éld ki az életed.

én 25 vagyok, egy hónapja szültem.

Én vagyok a legboldogabb a világon, imádom a picimet, de valahogy mégis sokszor az motoszkál bennem, hogy még ráértünk volna erre. A párommal majdnem 10 éve együtt vagyunk, de valahogy még hiányzik, hogy csak ketten legyünk.

A szülés pedig nagyon kellemetlen volt nekem, de amikor megláttam Őt, akkor minden fájdalom elmúlt és csak azt mondogattam neki: jaj de szép vagy jaj de szép vagy, és azt az illatot sosem felejtem el, de a legcsodálatosabb pillanat az volt, amikor szépen megfürösztve, bebugyolálva behozta a szobába a karjában az apukája, na azt a képet sosem felejtem, nagyon boldog voltam, annyira mint még sose. Aztán jöttek az első hetek, na az még nagyon nehéz volt, de elég egy pillantás a csöppsélgre és minden ok. Kívánom hogy hasonló boldogságot élj át!

2009. ápr. 20. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szüléskor én sem éreztem azt az eufórikus állapotot, amit sokan leírnak itt-ott. Mikor kibújt, csak iszonyat fáradtságot éreztem, azt hogy hiába fekszem, de mindjárt összeesek és csak a varráson lennék már túl! Mikor már kész voltam a doki és a szülésznő is magunkra hagyott, a férjem a kezembe adta a babát, hogy szoptassam meg, biztos éhes. :) megszopiztattam, nagyon ügyi volt, de méág akkor sem éreztem semmi különöset. Ez hajnalban volt.

Délután már alig vártam, hogy Érte mehessek és onnantól kezdve a szívem csücske. Mindig ugrok, ha bánatos, azonnal veszem fel. Mindig is így volt és most is így van. Már boldog kis kétéves manó!

2009. ápr. 20. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!