Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél ki kell venni a...

Szülésnél ki kell venni a nyelvpiercinget?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 17:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
baràtnömnek ki kellet venni az összeset
2011. szept. 2. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél kivettem vajúdás alatt, mert féltem, hogy esetleg kitoláskor ráharapok vagy ilyesmi. Szülés után rögtön visszatettem, nehogy beforrjon a lyuk.

Másodiknál olyan gyorsan jött rám a szülhetnék, hogy elfelejtettem, de nem haraptam rá. Napokkal később jutott eszembe, hogy abban szültem.

Császárnál nem tudom hogy van, de gondolom ha sos életmentő császár van, akkor nem ezekkel foglalkoznak.

2011. szept. 2. 17:04
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg ki kell venni, és pont azért, hogy ha sűrgős császárra van szükség ne ezzel kelljen bajlódni. Légútbiztosításnál beleakadhatnak az eszközök, véletlenül kitépik, és ilyenkor az nem kifelé esik, hanem a légútakba...
2011. szept. 2. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem is ki kellett vennem...Azt javasolták hogy mindenképp vegyem ki,mert ha véletlenül komplikáció lesz ás műtét lesz vagy altatás akkor ne legyen útban és nekik már ne kelljen azzal bajlódni..Most a 2. babánál is mielőtt bemegyek kiveszem,vagy legalább a vajúdás alatt:)

26hkm

2011. szept. 2. 17:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Velem már a terhesség alatt kivetették az összeset, csak az orromban hagytam meg, de az orvos szerint az olyan picike, hogy nem lesz útban egyáltalán.
2011. szept. 2. 18:14
 6/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! és ha kiveszem a lyuk nem fog beforrni?
2011. szept. 2. 19:16
 7/17 anonim ***** válasza:
De.
2011. szept. 2. 19:23
 8/17 anonim ***** válasza:

5 napot voltam bent a kórházban és amikor hazaértem csak akkor raktam vissza..Simán belement a lyukba......

26hkm... ismét

2011. szept. 2. 20:13
 9/17 anonim ***** válasza:

2.

Én még a szülés napján vissza is tettem az ékszert, simán átment.

Nyelv hamar visszaforr, tedd majd vissza minél hamarabb.

2011. szept. 2. 20:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Miért kell???

Nekem a lehető legintimebb helyen van piercingem, de nem kellett kivennem :)

2011. szept. 2. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!