Szülésnél ki kell venni a nyelvpiercinget?
Elsőnél kivettem vajúdás alatt, mert féltem, hogy esetleg kitoláskor ráharapok vagy ilyesmi. Szülés után rögtön visszatettem, nehogy beforrjon a lyuk.
Másodiknál olyan gyorsan jött rám a szülhetnék, hogy elfelejtettem, de nem haraptam rá. Napokkal később jutott eszembe, hogy abban szültem.
Császárnál nem tudom hogy van, de gondolom ha sos életmentő császár van, akkor nem ezekkel foglalkoznak.
Nekem is ki kellett vennem...Azt javasolták hogy mindenképp vegyem ki,mert ha véletlenül komplikáció lesz ás műtét lesz vagy altatás akkor ne legyen útban és nekik már ne kelljen azzal bajlódni..Most a 2. babánál is mielőtt bemegyek kiveszem,vagy legalább a vajúdás alatt:)
26hkm
5 napot voltam bent a kórházban és amikor hazaértem csak akkor raktam vissza..Simán belement a lyukba......
26hkm... ismét
2.
Én még a szülés napján vissza is tettem az ékszert, simán átment.
Nyelv hamar visszaforr, tedd majd vissza minél hamarabb.
Miért kell???
Nekem a lehető legintimebb helyen van piercingem, de nem kellett kivennem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!