Mennyit adnátok ebben az esetben a nőgyógyásznak? Hosszú leszek, bocs.80ezer a hivatalos tarifája, de mikor rákérdeztem, azt mondta, adok, amennyit gondolok, nem lesz ebből probléma.
Császár volt (harántfekvés miatt), előre megbeszélt időben, tehát a munkaidejében végezte a műtétet. Utána mindennap rámnézett pár percre.
A probléma: hazajöttünk a babával a kórházból, másnap én kórházba kerültem, felületi trombózist kaptam, 3 éjszakát bent kellett lenni, egy hónapon át kell szúrni magam és erős gyógyszereket szedek, egyfolytában fáj a fejem tőlük.
A következmények:
- nem szoptathatok, a szedett gyógyszerekkel kapcsolatban mindenki mást mond, hogy lehet-e, mikor stb szoptatni
- mikor másodszor hazajöttem a kórházból, a kicsi lányom sikítva elrohant mellettem, nem akart szóba sem állni velem, szörnyű volt, azóta javult szerencsére a helyzet. Nagyon megviselte a 2. eltűnésem, a szüléses kórházasdiból nem lett volna gond, arra készítettük, de ezt a 3 napot nehezen tudja feldolgozni.
- a vérnyomásom napokig az egekben volt, nagyon kiborultam, hogy nem lehetek itthon a gyermekeimmel
- a patikában eddig kb. 30ezer forintot költöttünk, erős fásli, szuri, bélvédő, antibiotikum, tabletták stb.
- ez eléggé járulékos, de csak idetartozik: a 2. kórházasdinál összevissza karcolták a kocsink ajtaját, míg a férjem bent volt, az se kevés se lesz megcsináltatni.
Azóta beszéltem 5 császáros ismerőssel, mindenki kapott császár után alvadásgátló szurit több napon át. Én csak a császár napján kaptam. Tudom, nem biztos, de lehet, ha én is kapok, elkerülhettük volna ezt az egészet.
Úgy látom, kórházanként változik az álláspont ezügyben, de én kicsit hibáztatom a dokimat, hogy a visszeres lábamra való tekintettel sem kaptam kaptam meg a szurikat.
Mit gondoltok?
Van olyan ismerős, aki szerint a különböző zárójelentéseket kellene borítékba tenni és odaadni neki.
Sziasztok.
Én múlt héten szerdán szültem császárral! Ez volt a 3. !
Én miután letelt a 12óra és fel állhattam kaptam 1 szurit a karomba vérhígítót! Minden nap kaptam 4 Szurit,3 méhösszehúzót a seggembe, és 1 szurit a karomba vérhígítót,egészen addig míg ki nem engedtek minket....
Ez Baranya....
Nem tudom mit csinálnék a helyedben- sajnálom amin átmentél. De ha nem a doki hibája- talán valamivel meg lehet hálálni a munkáját. Ha nem pénzzel, esetleg valami ajándékcsomaggal?
Egyébként, mikor az első babámat vártam, a választott szülészdokimnak úgymond nem volt kiírt tarifája, mivel jó fej volt a szülésnél, és minden jól alakult, kapott egy nem túl vastag borítékot. Mikor másodjára terhes lettem, hozzá mentem vissza, akkor már kerek perec ki volt írva a rendelőbe, hogy mennyi a szülés - 80ezer ft- (BP) - de mit tehettem volna? Megbíztam benne, szerettem volna az előző pozitív élmény miatt nála szülni- tehát bevállaltam ezt a 80-at. MÉg ráadásnak hozzáteszem, hogy az ügyeleti idejében jött rám a szülés, és olyan villámszülés volt, hogy 50perc alatt megvolt a bébi, gátvédelemmel, sérülések nélkül... szóval amennyit azért a 80ezer ft-ért dolgozott!!!! :) (de járhattam volna rosszabbul is) Gondolhatjátok, hogy max kb 20-at adtam volna neki óradíjnak. Most harmadjára vagyok kismami- és újra nála fogok szülni. Hátha most fél óráig tartom csak fel!!! :) De akkor is oda fogom neki adni a 80at. Végülis tudok róla, választhatnék mást is, ha bevállalom, akkor bevállalom. Az egy dolog, hogy tisztességesnek nem nevezném- de sajna ez van! Mit lehet tenni? Nem akarok kiszolgáltatva szülni egy kórházban, úgy hogy rám sem néznek, majd elcsesznek valamit, ami miatt úgy járok, ahogy szegény kérdező... vagy még rosszabbul. Olyan horror dolgokról hallani sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!