Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37. héten meg lehet még...

37. héten meg lehet még fogadni az orvost? Vagy már késő?

Figyelt kérdés
Egyre közeleg a szülés, és egyre jobban pánikolok is tőle. Eddig úgy voltam vele, hogy majd csak megszülök valakinél, hisz ezért vonták le a bruttó fizetésemből a természetbeni egészségbiztosítási járulékot. De mostmár úgy gondolom, hogy nyugodtabb lennék, ha lenne orvosom. Vagy már elég furcsán nézne rám az orvos, ha felkérném?
2011. aug. 22. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
furán igen, de biztos találsz olyan orvost, aki elvállal még (a pénzért mindent sajnos). Elvileg a saját maguk által követett terhességeket szokták szeretni.
2011. aug. 22. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem próba szerencse.
2011. aug. 22. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
én azt kértem meg, akihez az SZTK-ban jártam terhesgondozásra. 35. héten. Szerintem csak akkor érdemes, ha tényleg szimpi és sokat jártál hozzá.
2011. aug. 22. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 31 héten kértem meg a dokim,akihez évek óta járok!Teljesen kedvesen és természetesen elfogadta a felkérésem!

35hkm

2011. aug. 24. 08:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megkérdezem majd a kiszemelttől, és vagy elzavar, vagy nem. :)
2011. aug. 24. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!