Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan, aki egy császár...

Van itt olyan, aki egy császár után simán szült, fogadott orvos nélkül?

Figyelt kérdés

A Szent Imrében akarok szülni. Csak szülésznőt fogadnék. A dolgot bonyolítja, hogy a császár és a mostani szülésem között pont 2 év fog eltelni (ha minden jól megy).

14 hetes km

2011. aug. 22. 15:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy a lányomat a SOTE I-en szültem. Ott a protokoll szerint 38. héten programcsászár lenne.

Próbáltam dokit keríteni a Szt. Imrében, vagy a Szt. Istvánban, mert ez az a két kórház, ahol a leginkább támogatják a császár utáni hüvelyi szülést.

A probléma az, hogy nincs pénzem magán dokira. A Szent Istvánban egyáltalán nincs sztk alapon terhesgondozás.

Szent Imrés dokik rendelnek a Fehérvári úti sztk-ban, oda elmentem, és mondtam, hogy oda szeretnék járni terhesgondozásra, lehetőleg egy orvoshoz, és majd a kórházban szülni, ugyanennél a dokinál. A válasz az volt, hogy mivel nem oda tartozom, nem járhatok oda terhesgondozásra, a kórházba nyugodtam bemehetek szülni, de a többit intézzem a területileg illetékes terhesgondozáson.

Tök ismeretlenül nem szívesen állítanék be szülni, így marad a lehetőleg támogató fogadott szülésznő, és a bizalom a Jóistenben hogy jó ügyeletest fogok ki.

2011. aug. 23. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!