Szerintetek meddig húzom még?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete "2111-es állapotú voltam". A nyákdugó egy részét ma vettem észre távozni. Jósló fájásaim csütörtök óta vannak. Pénteken töltöttem a 40. hetet.2011. aug. 21. 13:03
1/4 anonim válasza:
hát ez sajnos mind csak a szülés közeledtét jelzi....akár ma akár még túl is hordhatod :(
kitartás, tudom ilyenkor már mindenki szülne én is 39.héten vagyok
2/4 anonim válasza:
most már napok kérdése szerintem.Nekem miután elment a nyákdugó,rá két napra megszületett a fiam.Persze van olyan is akinek több idő telt el.De szerintem egy hétnél tovább nem is hagyják túlhordani.
3/4 anonim válasza:
Kórháza,orvosa válogatja,hogy meddig hagyják bent a babát! Ha nincs gond,akkor a 42. hétig nem indítják meg a szülést-legalábbis ahol én szoktam szülni.
A nyákdugó nekem 3 héttel a szülés előtt távozott.
Ha vannak jóslóid,az jó!
Szerintem jövőhéten meglesz!
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-D
4/4 anonim válasza:
Szerintem már meg is van a baba!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!