Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kedves hölgytársaim, ha...

Kedves hölgytársaim, ha rendeződne a gazdasági helyzet vállalnátok e, vagy vállalnátok e több gyereket?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 23:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én most várom a másodikat. 5 évet gondolkodtunk rajta. Többet nem vállalnék, de nem az anyagiak miatt. Elég egy gyerekre is elegendő időt találni a sok kötelezettség miatt. És valahogy mindig bennem van az érzés, tudok e ugyanolyan jól figyelni mindkettőre, és ugyanazt a szeretetet adni majd nekik. Szeretném ha életrevaló, talpraesett becsületes emberek válnának belőlük.Mondhatni nekem ezek a karrierista céljaim az életben:)
2011. aug. 21. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a harmadikon sokat gondolkodom.Most még kicsik a gyerkőcök 3 éves és egy 1 éves.Az az igazság a pénz nagyon visszahúzó erő.Az egy dolog hogy az ember kap gyest, de mi lesz ha nagyok lesznek???Akkor is várják a segítséget.
2011. aug. 21. 11:17
 13/15 sedacurforte ***** válasza:
Ha olyan anyagi helyzetben lennénk ( nem lenne lakáshitelem) biztos nagycsaládos lennék, és hasonlóan a svájci nőtársaimhoz, főállású anyaként élnék.
2011. aug. 21. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Nálam is épp ez a nagy kérdés: Vállaljunk-e második babát ebbe az anyagias világba????

Nagyon szeretnénk kistesót a 18 hónapos fiúnknak, párom is és én is nagyon vágyunk rá. De nagyon elgondolkodtat ez a mai helyzet. Sajnos a munkahely sem biztos már:(

Mi még anyóséknál élünk, lakás vásárlás kilátástalan, mert nem akarunk hitelt felvenni. Viszont itt anyóséknál egy szobában vagyunk:( Ésszerűen átgondolva, nem, de a szívünk igent mond. És még ezek után, mindig nem kaptam meg a választ erre a nagy kérdésre:(((

2011. aug. 21. 23:22
 15/15 anonim válasza:
Én bár nem vagyok abban a korban hogy gyereket akarjak ( 22 éves lány vagyok), de azt biztosan eldöntöttem már , hogyha tegyük fel egyszer gyereket akarnék akkor tuti 100% hogy nem Magyarországon,mert az egészségügy nagyon rossz.(hogy mivel lehet bizonyítani ezt?:Magyarországon sokkal több kisbaba hal meg szülésben mint pl.Németországban) Bizonytalan a jövő Magyarországon, meg az ember karrierje is.
2011. aug. 22. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!