Szülési komplikáció után vállalnátok-e újabb babát?
Minden terhesség más. A következőnél valószínű egyből ki fog jönni a méhlepény (nagyszámok törvénye alapján).
Elhiszem, hogy nehezen veszed rá magadat az újabb terhességre, de szerintem ne félj, ne gondolj a rosszra, csak a jóra.
Nekem egyre is nehéz volt rászánni magamat,ezt ne úgy értsd,hogy egyáltalán nem akartam,szerettem volna,csak pár év múlva,hogy kész legyen teljesen a házam...
De ha valami komplikáció lesz,előre megbeszéltük,hogy nem lesz második.
Hozzá kell tenni,hogy évek óta jártam orvoshoz,mire elfogadtam,hogy nem rossz dolog a gyerek,meg nem kell feltétlen szülnöm.Nekem ezzel volt a legeslegnagyobb problémám gyerek korom óta,hogy betegesen féltem a szüléstől(anya is rosszul járt nagyon)
Így én nem mernék másodikat vállalni,nekem ez is nehéz.Örülök,de nagyon nehéz.
Én biztos nem fogok még egy babát vállalni, nekem a terhesség maga a pokol, a szülés már nem is izgat, de ezek a problémák, iszonyatosak.
Elég lesz egy babát ellátni anyagilag nekünk.
Én második terhességemnél abban reménykedtem, hogy szülésnél nem ismétlődik meg , ami az elsőnél vol (nagy 4,4 kilós baba), szakadtam belül, mint rongy, össze-vissaz stoppolt dolki, sokat véreztem.....
A másodiknál- pedig ő csak 4 kilós lett- ugyanúgy meismédlődtek dolgok, azzal ettézve, hoyg szülsé után belázasodtam és végül vért is kaptam 3 nap múlbva, oylan rossz lett a vérképem.
pedig a 2 szülés között 9 év telt
ha esetleg szülnék harmadikat-mondjuk tervezem-nagyon elgondolkodnék a császáron
Igen, mindenképp!!
Nekem az első szülésnél voltak problémák, nagyjából minden, ami lehetett. Azóta már megszültem a másodikat, ott semmi gond nem volt. És alig bírok várni a harmadikra, pedig vele még pár évet várni szeretnénk.
Egyáltalán nem törvényszerű (sőt, inkább valószínűtlen), hogy a második szülésnél ugyanolyan problémáid legyenek.
Emiatt ne vacilálj, vágjatok bele! Sok sikert!
a lányom koraszülött lett, napokig kétséges volt hogy életben marad e? Toxémiás lettem.
én majdnem az örzőben haltam meg. szóval nagyon nagyon szerettem volna második babát is, de nem merjük bevállalni.
mint ahogy írták, én is nehezen szántam rá magam arra hogy egyáltalán egyet vállaljak. Pánikkal, asztmával nagyon féltem. aztán az egész terheségem rémálom lett, iszonyat tünetek jöttek ki rajtam. ebből a szempontból megváltás volt hogy 7 hónap alatt lezajlott a terheség. ám a babám szempontjából aár még 3hónapot is ráhúztam volna, csak ne let volna koraszülöt.
de hála az égnek mára már szép, egésszéges 6 hónapos baba, kisebb hypotóniával.
Nekem is volt gond szülés közben, de Én szívesen vállalnék még1 babát...csak sajnos már 37 vagyok..:-(
Szerintem ne hagyjátok ki, 2x uoda elvileg nem csap a villám...:-) reméljük:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!