Hàny kg ment le nektek a korhàzban szûlés utàn?
Figyelt kérdés
Elsô baba, 15 kg-t hiztam és nem nagyon làtom hogy vizesednék, csak egy kicsit a làbam. Nem àrtana ha vissza nyerném a kezdô sulyom..
38 hkm
2011. aug. 13. 22:05
11/25 anonim válasza:
Összesen 16 kiló felesleggel mentem szülni. A szülés után 2 nappal volt rajtam 10 kiló. Tehát a 3 kilós baba, plusz a tartozékok ugye lementek. Haza a kórházból még 2 kiló mínusszal mentem.
Aztán 6 hetes korára összesen maradt rajtam 3 kiló.
Azt igyekszem most ledolgozni, csak lusta vagyok. :)
12/25 anonim válasza:
16 kg volt rajtam, szülés után két órával ráálltam a szülőszobán lévő mérlegre:):):),akkor -8 kg. Egy hónappal később még 4 kg lement, Most 9 hónapos a csemetém, még szopizik, és már annyi vagyok,mint szülés előtt.
13/25 Tóth Bernadett2 válasza:
Én vagyok az ellenpélda :) 18 kiló ment fel, -5 kilóval jöttem haza. Még 8 kiló maradt rajtam, mert elkezdtem edzeni és hálisten lassan de fogyok. :) 6,5 hós a fiam.
14/25 A kérdező kommentje:
Hàt gondolom alkattol is fûgg az egész..
2011. aug. 14. 11:53
15/25 anonim válasza:
11 kg kevesebbel jottem haza a korhazbol, par kilo meg maradt, de nem veszes.
16/25 anonim válasza:
60-al estem teherbe, 76-al szültem, szülés utáni nap 69 voltam. Nem vizesedtem.
17/25 anonim válasza:
8 kg-ot híztam terhesség alatt, és 1 héttel szülés után 1 kg-mal kevesebb voltam, mint teherbeeséskor. Igaz, 4 hónapot feküdtem kellett, mert veszélyeztett voltam, és szerintem az izmaimból is sokat vesztettem. Most 10 hetes a babám és híztam 2 kg-ot, mert itthon unalmamban sokat nassolok. :(
18/25 anonim válasza:
Én is ennyit híztam. 8kg-val könnyebben jöttem haza, és gyorsan lement még 2, ami gfondolom víz volt. Azóta semmi nem ment le, de még reménykedem...
19/25 anonim válasza:
20 kilót híztam,szülés után 8kiló ment le ,de mondjuk én vizesedtem is.Aztán szépen lassan lement a többi is.Most egy éves és 3kilóval kevesebb vagyok mint teherbeesés elött(75kiló)És még szoptatom.
20/25 anonim válasza:
22 kg-t híztam, mondjuk mi 10 napot voltunk bent, de haza már 15 kg-val könnyebben mentem.:) a többi viszont nehezebben ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!