Aki nemrég szűlt mit tesz a nagy hasával?
Szia!Biztosan kapsz még hasonló hozzászólást...hát igen,én is éppen így vagyok :)
Januárban született a picink,szintén 4100 grammal és nálam is sok még a súlyfelesleg.
Én most gondolkodom egy kisebb kondigép vásárlásán,tornázni is szeretnék...Terveim vannak már,szerintem te is kezdj el lazán tornázni,akár dvd segítségével.
Ha még ciciztetsz,vigyázz,nehogy a tejcsi rovására menjen.
Hajrá!!!!!
Van remeny!
En negy honapja szultem, tobb, mint 20 kg-ot hiztam, ami annyira nem volt feltuno, mert magas vagyok es vekonyka voltam baba elott, de ettol fuggetlenul is rengeteg volt. A pocakom is hatalmasra nott, 63as derekambol lett 125os, a fiam kozel negy kiloval szuletett.
Szules utan nem indult be a tejem, igy eleg depis voltam, azt mondogattam magamnak, hogy milyen rossz tehen vagyok en, hogy ekkorara hiztam es meg igy sincs tejem. Elnezest, de tenyleg utaltam magam emiatt a ket dolog miatt.
Ot hetes volt a fiam, amikor lealltam a kenyszerzabalasrol, amit azert tettem, hogy hatha lesz tejem, elkezdtem tornazni (minden nap egy ora hajnalban, amig meg a babam alszik, egyebkent este mar nem lenne ra erom, de en koran kelo vagyok). Nem dietaztam kulonosebben, ugy ettem, ahogy baba elott.
A sulyfelesleg ket honap alatt lement, de a hasamon a bor elegge bo volt ram, nem huzodott akkor meg vissza, azt hittem, hogy ugy marad, de az elmult egy honapban elkezdett visszahuzodni, most mar alig van kulonbseg a szules elottihez. A tornanak koszonhetoen meg meg formasabb lettem, mint baba elott, de az elmult ket hetben a fiammal egyutt osszeszedtem egy hasmeneses virust es az idegeskedes, illetve a betegseg miatt meg tovabb fogytam, most mar az uj, kisebb gatyak is lognak rajtam, szoval lassan hizokurara fogom magam.
A szuleim azzal remisztgetnek, hogy ha a sajat etkezeseimet is ala fogom rendelni a babamnak (mert sokszor ez van, nem eszek, mert nincs idom), akkor ha o elindul, vagy elkezd maszni en mar el fogok tunni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!