Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki nemrég szűlt mit tesz a...

Aki nemrég szűlt mit tesz a nagy hasával?

Figyelt kérdés
Decemberben szűltem és nagyon csúnya még a hasam.Mingyárt itt a nyár és nem merek elmenni majd a strandra,mert nagyon gázos a hasam.18-20kilót híztam,babám is nagy volt 4120gram és 58centi.Ötlet,hogy mit tehetek?
2009. ápr. 13. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Biztosan kapsz még hasonló hozzászólást...hát igen,én is éppen így vagyok :)

Januárban született a picink,szintén 4100 grammal és nálam is sok még a súlyfelesleg.

Én most gondolkodom egy kisebb kondigép vásárlásán,tornázni is szeretnék...Terveim vannak már,szerintem te is kezdj el lazán tornázni,akár dvd segítségével.

Ha még ciciztetsz,vigyázz,nehogy a tejcsi rovására menjen.

Hajrá!!!!!

2009. ápr. 13. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a reménykedés fázisában vagyok éppen. Megrepedt a bőröm is, ami nem nagyon fog regenerálódni. Én is tornázom és fogyózom (már nem szoptatok), de sajnos a megereszkedett bőr problémáját csak a plasztikai műtét oldhatja meg. Előbb viszont még szülök még egy apróságot. :-)
2009. ápr. 13. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én most ezzel próbálkozok, mert jókat olvastam róla, remélem jobb lesz

2009. ápr. 13. 14:47
 4/10 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül a krém?
2009. ápr. 13. 14:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Engem is érdekelt és megnéztem a neten.6000 ft.:(
2009. ápr. 13. 14:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor marad az olcsó és hatásos felülés vagy konditerembe járni :)
2009. ápr. 13. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is 18 kg-ot híztam, de nekem a 3. hónap körül már lementek a kilók, és a hasam is hamar. a szoptatás sokat segített a méhösszehúzódások miatt. Én mondjuk végig úszni jártam a terhesség alatt. próbálkozz valamilyen testmozgással.
2009. ápr. 13. 17:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igen én is 18kg-t híztam és még fent van belőle 6(2 hónapja szültem, a baba 4180g-al született).Nem szoptatok, úgyhogy szeretnék tornázni is csak egyenlőre ha épp nem a babával foglalkozom vagy a nagyon égető házimunkát dobom össze akkor alszom!Így is iszonyú fáradt vagyok, úgyhogy minden tiszteletem azoké akik még el is tudnak járni kondizni!Én egyenlőre nem bírok.
2009. ápr. 15. 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Van remeny!

En negy honapja szultem, tobb, mint 20 kg-ot hiztam, ami annyira nem volt feltuno, mert magas vagyok es vekonyka voltam baba elott, de ettol fuggetlenul is rengeteg volt. A pocakom is hatalmasra nott, 63as derekambol lett 125os, a fiam kozel negy kiloval szuletett.

Szules utan nem indult be a tejem, igy eleg depis voltam, azt mondogattam magamnak, hogy milyen rossz tehen vagyok en, hogy ekkorara hiztam es meg igy sincs tejem. Elnezest, de tenyleg utaltam magam emiatt a ket dolog miatt.

Ot hetes volt a fiam, amikor lealltam a kenyszerzabalasrol, amit azert tettem, hogy hatha lesz tejem, elkezdtem tornazni (minden nap egy ora hajnalban, amig meg a babam alszik, egyebkent este mar nem lenne ra erom, de en koran kelo vagyok). Nem dietaztam kulonosebben, ugy ettem, ahogy baba elott.

A sulyfelesleg ket honap alatt lement, de a hasamon a bor elegge bo volt ram, nem huzodott akkor meg vissza, azt hittem, hogy ugy marad, de az elmult egy honapban elkezdett visszahuzodni, most mar alig van kulonbseg a szules elottihez. A tornanak koszonhetoen meg meg formasabb lettem, mint baba elott, de az elmult ket hetben a fiammal egyutt osszeszedtem egy hasmeneses virust es az idegeskedes, illetve a betegseg miatt meg tovabb fogytam, most mar az uj, kisebb gatyak is lognak rajtam, szoval lassan hizokurara fogom magam.

A szuleim azzal remisztgetnek, hogy ha a sajat etkezeseimet is ala fogom rendelni a babamnak (mert sokszor ez van, nem eszek, mert nincs idom), akkor ha o elindul, vagy elkezd maszni en mar el fogok tunni...

2009. ápr. 16. 07:19
 10/10 A kérdező kommentje:
:)
2009. ápr. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!