Milyen gáttájéki visszérrel szülni? Akinek volt leírná a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Még csak 23 hetes vagyok, de már egyre rondább a visszér a combomon, ami a gátig is elment, és eléggé fájdalmas, lüktet. Olyan, mintha már nyomná a baba súlya ott lent, néha a WC-zés is fájdalmas, mintha ott szét akarna szakadni a nyomástól. Akinek volt gáttájéki és konkrétan ott visszere, annak milyen volt a szülés? Nagyon fájt? Már szültem, de az elsőnél nem volt ilyen problémám, csak a combomon volt visszér. Félek, nehogy az erőlködéstől valami baj legyen.2011. aug. 10. 08:12
1/1 anonim válasza:
Szia! Meg lehet idoben kapod a választ. Nekem is ugyanez volt a másodiknál a szeméremejakban hatalmas visszér éktelenkedett alig vártam hogy megszulessen a kicsike. -Most készulok visszé műtétre igy találtam a kérdést bár mást kerestem- A dokinénim inditotta is miatta a szulést -nyitva volt a méhszáj- de semmi gond nem volt az erolkodes miatt igaz gátvádelemmel szultem mert a doki nem szivesen vágott volna a visszér miatt ott a gátnál. Jobban fájt mint a gátmetszés. Amugy nekem még azsulés után 6 hétig kellett injekciozni magam kérdezz rá a dokidnál erre. Meg gondolom kell hordanod fáslit vagy vmi kompresszios harisnyát csak ugye azok gáttájékon semmit sem érnek. Na remélem hasznos volt még az info. Konnyu szulest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!