Nagyon félek. Mára vagyok kiirva. Nagyon félek a szüléstől. Milyen a szülés? Mennyire fáj? Minnél közelebb érkeztem egyre jobban félek.
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 11:12
11/16 anonim válasza:
Szia! Én nemrég szültem- és ha már ott vagy, akkor úgyis csak arra fogsz koncentrálni, hogy segíts a babának, és el fog repülni az a néhány óra..Én nem voltam szerencsés, és 18 órát vajódtam erős fájásokkal, de egy napot csak kibír az ember az életéből! Kicsit olyan, mint egy vizsga-előtte izgulsz, de ha már ott vagy, várod, hogy túllegyél rajta, és odafigyelsz. Szép szülést!
12/16 anonim válasza:
Juuj,majd írj,ha megvan a pici,és sok erőt,és könnyű szülést(vagy nem tudom mit illik ilyenkor kívánni)! :)
13/16 anonim válasza:
Szia!
Én a második gyerkőcöt várom és még van 9 napom! Felesleges azzal hitegetni az embert, hogy nem fáj, mert elmondhatatlan fájdalom ami vár rád, rám és még sok kismama társunkra! De hidd el megéri szenvedni! Próbálj lazítani! Ha minden gondolatod a félelem tölti ki a kor bevonzod a rosszat és még nehezebb lesz! Én 36 órát kínlódtam mire meglett a lányom, és pont úgy pánikoltam előtte mint te! Most viszont nagyon várom, hogy mehessek a kórházba, mert már szemszögből közelítem meg a dolgot! Így is fájni fog, de most erős vagyok, és határozott! Kérj epidurális érzéstelenítést és akkor nem olyan borzalmas! Na és persze végig az lebegjen előtted, hogy mindjárt megölelheted a gyermeked! Nincs ennél szebb dolog a világon!
14/16 anonim válasza:
szia,én 38 orát vajudtam,nagyon fájt a szülés,a tágulási fájdalmakat ki lehet birni mivel van közöttük szünet.Nekem a kitolási szakasz volt a nehezebb 5és fél ora , de szerencsére vittem a párom és ö fogta a kezem meg biztatott, igy valahogy megszületett a kisfiunk.Az nagyon fontos hogy ott legyen a párod. Pár hete még én is ezt a kérdést tettem fel, és télleg a szülés borzaszto nagyon fáj, én a végén már azt hittem hogy nem birom ki, de amikor kibujt a kisfiam 4 kilosan akkor már semmim sem fájt, varhattak stb. Kébzeld 4 napra rá már kocsit vezettem. Én a szülési fájdalmakat nem tudom semmi más fájdalomhoz hasonlittani ez valami más,( nekem eddig még nem volt iljen erös fájdalmam)de az a jo hogy nem tart sokáig, és van szűnet a fájdalmak között mikor megpihensz. Hidd el kibirod,pár ora komoly fájdalom de utánna elfelejted. Nagyon nehéz de megéri.7 hetes kisfiu anyukája
15/16 anonim válasza:
Szerintem semmi baj azzal, hogy félsz, ez természetes. Minden ismeretlentől fél az ember. Én nem féltem egyáltalán, azt gondoltam, hogy erős vagyok, és nem fogok hisztizni, stb. Aztán jött a 14 órás vajúdás, az oxitocinos fájáserősítés, mert nem tágultam, és arra gondoltam közben, mindegy, hogy hogyan, de legyen már vége! A kislányom megszületett, a hasamra tették, az meg olyan csodálatos volt, hogy elmondani nem lehet!! Minden fájdalom AZONNAL! elmúlt, és én voltam a legboldogabb ember a világon!:) Könnyű szülést, és sok boldogságot neked!
16/16 anonim válasza:
Írj majd szülés után h h élted meg!! kitartást és könnyű szülést kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!